Emoji 🤪 - Ansikt som skjærer grimaser

🤪

Emojin er kopiert og klar til å lime inn!

Hva betyr 🤪

Denne emoji bør representere noen som gjør et morsomt ansikt. Med det store smilet og den fremspringende tungen (på de fleste plattformer), ledsaget av de forskjellige store hvite øynene med øyne i forskjellige retninger, gir emojin virkelig uttrykk for å være gal!


Info om emoji ansikt som skjærer grimaser

Her kan du lese mer om emojin 🤪. Hovedgruppen som emojin ansikt som skjærer grimaser tilhører, er Smilefjes og personer, en gruppe som den deler sammen med en annen 472 lignende emoji. Mange emojis er også tilgjengelige i forskjellige varianter, for eksempel andre hudfarger, just ansikt som skjærer grimaser det er imidlertid ingen varianter til.


Emoji ansikt som skjærer grimaser på andre språk

Hvis du er nysgjerrig på hva emojin kalles på andre språk, f.eks. De andre nordiske språkene som finsk, svensk og dansk, så du kan se nedenfor.

🇺🇸 Engelsk: Zany Face
🇳🇴 Svensk: Tokigt ansikte
🇩🇰 Dansk: Fjoget ansigt
🇫🇮 Finsk: Hassuttelevat kasvot

Kopier og bruk emoji 🤪

Hvis du vil kopiere emojin ansikt som skjærer grimaser til for eksempel å bruke den i en epost eller i en prat, må du bare klikke på knappen "Klikk her for å kopiere emojin" under emojin øverst på siden. Emojin vil da ende opp i utklippstavlen, og du kan enkelt lime det på vanlig måte - f.eks. ved å trykke ctrl+v (eller cmd+v på en Mac) hvis du sitter på en vanlig datamaskin. MERK! Denne funksjonen virker ikke på smarttelefoner, og er derfor skjult, der du i stedet kan trykke fingeren mot emojin i noen sekunder til en dialogboks vises, spør om du vil kopiere den, så kan du enkelt markere (hvis den ikke allerede har blitt automatisk ) og deretter kopiere emoin.

Hex og HTML-kode for emojin

Nedenfor finner du også emojins hex-kode og et ferdigkodet eksempel som er klart til bruk direkte i en HTML-fil.

Hex-kode:   1F92A

Bruk i HTML:   🤪


Andre emojis i gruppen "smilefjes og personer"