Emoji 🫸 - Hånd som skyver til høyre

🫸

Emojin er kopiert og klar til å lime inn!

Hva betyr 🫸

Denne emojien viser en hånd med håndflaten vendt mot høyre, som om den skyver noe i den retningen. Den kan også brukes til å symbolisere "stopp", og noen ganger også i kombinasjon med at håndflaten vender mot venstre for å representere en "high five".

Emojien ble inkludert i listen over emojier i 2022 som en del av Emoji 15.0.


Andre varianter av emoji "hånd som skyver til høyre"

Hånd som skyver til høyre er en type emoji som har hudfargevarianter, nedenfor finner du alle varianter av emoji. Klikk på en hvilken som helst hudfarge -emoji for å kopiere den til utklippstavlen, så kan du lime den inn hvor som helst.

🫸🏻

Hva betyr 🫸🏻

Emoji 🫸🏻 er en hudfargevariant av den originale emojien, denne spesielle varianten kalles "hånd som skyver til høyre, lys hudfarge" og representerer emoji hånd som skyver til høyre med lys hudfarge.

🫸🏼

Hva betyr 🫸🏼

Emoji 🫸🏼 er en hudfargevariant av den originale emojien, denne spesielle varianten kalles "hånd som skyver til høyre, beige hudfarge" og representerer emoji hånd som skyver til høyre med beige hudfarge.

🫸🏽

Hva betyr 🫸🏽

Emoji 🫸🏽 er en hudfargevariant av den originale emojien, denne spesielle varianten kalles "hånd som skyver til høyre, lysebrun hudfarge" og representerer emoji hånd som skyver til høyre med lysebrun hudfarge.

🫸🏾

Hva betyr 🫸🏾

Emoji 🫸🏾 er en hudfargevariant av den originale emojien, denne spesielle varianten kalles "hånd som skyver til høyre, mørk brun hudfarge" og representerer emoji hånd som skyver til høyre med mørk brun hudfarge.

🫸🏿

Hva betyr 🫸🏿

Emoji 🫸🏿 er en hudfargevariant av den originale emojien, denne spesielle varianten kalles "hånd som skyver til høyre, mørk hudfarge" og representerer emoji hånd som skyver til høyre med mørk hudfarge.


Info om emoji hånd som skyver til høyre

Her kan du lese mer om emojin 🫸. Hovedgruppen som emojin hånd som skyver til høyre tilhører, er Smilefjes og personer, en gruppe som den deler sammen med en annen 475 lignende emoji. Mange emojis er også tilgjengelige i forskjellige varianter, for eksempel andre hudfarger, just hånd som skyver til høyre det er faktisk flere varianter av, bla ned litt på siden for å se dem.


Emoji hånd som skyver til høyre på andre språk

Hvis du er nysgjerrig på hva emojin kalles på andre språk, f.eks. De andre nordiske språkene som finsk, svensk og dansk, så du kan se nedenfor.

🇺🇸 Engelsk: Rightwards pushing hand
🇳🇴 Svensk: Hand som knuffar åt höger
🇩🇰 Dansk: Hånd skubber til højre
🇫🇮 Finsk: Käsi työntö oikealle

Kopier og bruk emoji 🫸

Hvis du vil kopiere emojin hånd som skyver til høyre til for eksempel å bruke den i en epost eller i en prat, må du bare klikke på knappen "Klikk her for å kopiere emojin" under emojin øverst på siden. Emojin vil da ende opp i utklippstavlen, og du kan enkelt lime det på vanlig måte - f.eks. ved å trykke ctrl+v (eller cmd+v på en Mac) hvis du sitter på en vanlig datamaskin. MERK! Denne funksjonen virker ikke på smarttelefoner, og er derfor skjult, der du i stedet kan trykke fingeren mot emojin i noen sekunder til en dialogboks vises, spør om du vil kopiere den, så kan du enkelt markere (hvis den ikke allerede har blitt automatisk ) og deretter kopiere emoin.

Hex og HTML-kode for emojin

Nedenfor finner du også emojins hex-kode og et ferdigkodet eksempel som er klart til bruk direkte i en HTML-fil.

Hex-kode:   1FAF8

Bruk i HTML:   🫸


Andre emojis i gruppen "smilefjes og personer"