Emoji 🤣 - Ansikt som ler seg ihjel

🤣

Emojin er kopiert og klar til å lime inn!

Hva betyr 🤣

Et gult ansikt i skråningen med en X-formet øyne og et stort smil som ler slik at tårene flyter. Brukes hovedsakelig for å uttrykke at noe er gal, det akronym som ellers er knyttet til denne emoji er ROFL (Rolling On the Floor Laughing).


Statistikk for emoji 🤣

Som den største emoji-siden i Norge har vi også mulighet til å samle inn store mengder statistikk om populariteten til alle emojiene, og akkurat denne emojien 🤣 ("ansikt som ler seg ihjel"), er på plass 107 av alle 1897 emojiene i topplisten for i år. Den mest populære måneden når det gjelder bruk av emojien 🤣 er september, sist den hadde omtrent 170 visninger på siden vår i løpet av denne måneden. Måneden som er den nest mest populære måneden er oktober. Nedenfor er en graf som viser hvor mange prosent av alle årets visninger som faller på de respektive månedene i året for emoji 🤣.


Info om emoji ansikt som ler seg ihjel

Her kan du lese mer om emojin 🤣. Hovedgruppen som emojin ansikt som ler seg ihjel tilhører, er Smilefjes og personer, en gruppe som den deler sammen med en annen 1896 lignende emoji. Mange emojis er også tilgjengelige i forskjellige varianter, for eksempel andre hudfarger, just ansikt som ler seg ihjel det er imidlertid ingen varianter til.


Emoji ansikt som ler seg ihjel på andre språk

Hvis du er nysgjerrig på hva emojin kalles på andre språk, f.eks. De andre nordiske språkene som finsk, svensk og dansk, så du kan se nedenfor.

🇺🇸 Engelsk: Rolling on the floor laughing
🇳🇴 Svensk: Rullar runt på golvet och skrattar
🇩🇰 Dansk: Ruller grinende rundt på gulvet - ansigt
🇫🇮 Finsk: Kieriskellä lattialla kasvot nauraen

Kopier og bruk emoji 🤣

Hvis du vil kopiere emojin ansikt som ler seg ihjel til for eksempel å bruke den i en epost eller i en prat, må du bare klikke på knappen "Klikk her for å kopiere emojin" under emojin øverst på siden. Emojin vil da ende opp i utklippstavlen, og du kan enkelt lime det på vanlig måte - f.eks. ved å trykke ctrl+v (eller cmd+v på en Mac) hvis du sitter på en vanlig datamaskin. MERK! Denne funksjonen virker ikke på smarttelefoner, og er derfor skjult, der du i stedet kan trykke fingeren mot emojin i noen sekunder til en dialogboks vises, spør om du vil kopiere den, så kan du enkelt markere (hvis den ikke allerede har blitt automatisk ) og deretter kopiere emoin.

Hex og HTML-kode for emojin

Nedenfor finner du også emojins hex-kode og et ferdigkodet eksempel som er klart til bruk direkte i en HTML-fil.

Hex-kode:   1F923

Bruk i HTML:   🤣


Andre emojis i gruppen "smilefjes og personer"