Emoji 🤣 - Ansikt som ler seg ihjel

🤣

Emojin er kopiert og klar til å lime inn!

Hva betyr 🤣

Et gult ansikt i skråningen med en X-formet øyne og et stort smil som ler slik at tårene flyter. Brukes hovedsakelig for å uttrykke at noe er gal, det akronym som ellers er knyttet til denne emoji er ROFL (Rolling On the Floor Laughing).


Info om emoji ansikt som ler seg ihjel

Her kan du lese mer om emojin 🤣. Hovedgruppen som emojin ansikt som ler seg ihjel tilhører, er Smilefjes og personer, en gruppe som den deler sammen med en annen 475 lignende emoji. Mange emojis er også tilgjengelige i forskjellige varianter, for eksempel andre hudfarger, just ansikt som ler seg ihjel det er imidlertid ingen varianter til.


Emoji ansikt som ler seg ihjel på andre språk

Hvis du er nysgjerrig på hva emojin kalles på andre språk, f.eks. De andre nordiske språkene som finsk, svensk og dansk, så du kan se nedenfor.

🇺🇸 Engelsk: Rolling on the floor laughing
🇳🇴 Svensk: Rullar runt på golvet och skrattar
🇩🇰 Dansk: Ruller grinende rundt på gulvet - ansigt
🇫🇮 Finsk: Kieriskellä lattialla kasvot nauraen

Kopier og bruk emoji 🤣

Hvis du vil kopiere emojin ansikt som ler seg ihjel til for eksempel å bruke den i en epost eller i en prat, må du bare klikke på knappen "Klikk her for å kopiere emojin" under emojin øverst på siden. Emojin vil da ende opp i utklippstavlen, og du kan enkelt lime det på vanlig måte - f.eks. ved å trykke ctrl+v (eller cmd+v på en Mac) hvis du sitter på en vanlig datamaskin. MERK! Denne funksjonen virker ikke på smarttelefoner, og er derfor skjult, der du i stedet kan trykke fingeren mot emojin i noen sekunder til en dialogboks vises, spør om du vil kopiere den, så kan du enkelt markere (hvis den ikke allerede har blitt automatisk ) og deretter kopiere emoin.

Hex og HTML-kode for emojin

Nedenfor finner du også emojins hex-kode og et ferdigkodet eksempel som er klart til bruk direkte i en HTML-fil.

Hex-kode:   1F923

Bruk i HTML:   🤣


Andre emojis i gruppen "smilefjes og personer"