Emoji 😙 - Kyssende ansikt med halvåpne øyne

😙

Emojin er kopiert og klar til å lime inn!

Hva betyr 😙

En klassisk emoji bestående av et gult ansikt med smilende øyne og lepper formet som et munnstykke, og uttrykker varme følelser av kjærlighet og hengivenhet.


Info om emoji kyssende ansikt med halvåpne øyne

Her kan du lese mer om emojin 😙. Emojin kyssende ansikt med halvåpne øyne tilhører den interne emoji-gruppen Valentinsdag.  Hovedgruppen som emojin kyssende ansikt med halvåpne øyne tilhører, er Smilefjes og personer, en gruppe som den deler sammen med en annen 475 lignende emoji. Mange emojis er også tilgjengelige i forskjellige varianter, for eksempel andre hudfarger, just kyssende ansikt med halvåpne øyne det er imidlertid ingen varianter til.


Emoji kyssende ansikt med halvåpne øyne på andre språk

Hvis du er nysgjerrig på hva emojin kalles på andre språk, f.eks. De andre nordiske språkene som finsk, svensk og dansk, så du kan se nedenfor.

🇺🇸 Engelsk: Kissing face with smiling eyes
🇳🇴 Svensk: Pussande ansikte med leende ögon
🇩🇰 Dansk: Kyssende ansigt med sammenknebne øjne
🇫🇮 Finsk: Suutelevat kasvot ja siristetyt silmät

Kopier og bruk emoji 😙

Hvis du vil kopiere emojin kyssende ansikt med halvåpne øyne til for eksempel å bruke den i en epost eller i en prat, må du bare klikke på knappen "Klikk her for å kopiere emojin" under emojin øverst på siden. Emojin vil da ende opp i utklippstavlen, og du kan enkelt lime det på vanlig måte - f.eks. ved å trykke ctrl+v (eller cmd+v på en Mac) hvis du sitter på en vanlig datamaskin. MERK! Denne funksjonen virker ikke på smarttelefoner, og er derfor skjult, der du i stedet kan trykke fingeren mot emojin i noen sekunder til en dialogboks vises, spør om du vil kopiere den, så kan du enkelt markere (hvis den ikke allerede har blitt automatisk ) og deretter kopiere emoin.

Hex og HTML-kode for emojin

Nedenfor finner du også emojins hex-kode og et ferdigkodet eksempel som er klart til bruk direkte i en HTML-fil.

Hex-kode:   1F619

Bruk i HTML:   😙


Andre emojis i gruppen "smilefjes og personer"