Emoji 🙌 - Jublende hender

🙌

Emojin er kopiert og klar til å lime inn!

Hva betyr 🙌

Denne emojiene representerer to hender som er hevet i luften på en måte som antyder at man feirer en bestemt begivenhet, eller at den feirer en annen festlighet på en veldig hyggelig måte.


Andre varianter av emoji "jublende hender"

Jublende hender er en type emoji som har hudfargevarianter, nedenfor finner du alle varianter av emoji. Klikk på en hvilken som helst hudfarge -emoji for å kopiere den til utklippstavlen, så kan du lime den inn hvor som helst.

🙌🏻
Jublende hender, lys hudfarge
🙌🏼
Jublende hender, beige hudfarge
🙌🏽
Jublende hender, lysebrun hudfarge
🙌🏾
Jublende hender, mørk brun hudfarge
🙌🏿
Jublende hender, mørk hudfarge

Info om emoji jublende hender

Her kan du lese mer om emojin 🙌. Emojin jublende hender tilhører de interne emoji-gruppene Bursdag, Eksamen og student, 17 mai (grunnlovsdag), Påske, Internasjonal kvinnedag, Koronavirus.  Hovedgruppen som emojin jublende hender tilhører, er Smilefjes og personer, en gruppe som den deler sammen med en annen 453 lignende emoji. Mange emojis er også tilgjengelige i forskjellige varianter, for eksempel andre hudfarger, just jublende hender det er faktisk flere varianter av, bla ned litt på siden for å se dem.


Emoji jublende hender på andre språk

Hvis du er nysgjerrig på hva emojin kalles på andre språk, f.eks. De andre nordiske språkene som finsk, svensk og dansk, så du kan se nedenfor.

🇺🇸 Engelsk: Person raising both hands in celebration
🇳🇴 Svensk: Händer som sträcks upp i jubel
🇩🇰 Dansk: Hænder løftet i triumf
🇫🇮 Finsk: Tuulettavat kädet

Kopier og bruk emoji 🙌

Hvis du vil kopiere emojin jublende hender til for eksempel å bruke den i en epost eller i en prat, må du bare klikke på knappen "Klikk her for å kopiere emojin" under emojin øverst på siden. Emojin vil da ende opp i utklippstavlen, og du kan enkelt lime det på vanlig måte - f.eks. ved å trykke ctrl+v (eller cmd+v på en Mac) hvis du sitter på en vanlig datamaskin. MERK! Denne funksjonen virker ikke på smarttelefoner, og er derfor skjult, der du i stedet kan trykke fingeren mot emojin i noen sekunder til en dialogboks vises, spør om du vil kopiere den, så kan du enkelt markere (hvis den ikke allerede har blitt automatisk ) og deretter kopiere emoin.

Hex og HTML-kode for emojin

Nedenfor finner du også emojins hex-kode og et ferdigkodet eksempel som er klart til bruk direkte i en HTML-fil.

Hex-kode:   1F64C

Bruk i HTML:   🙌


Andre emojis i gruppen "smilefjes og personer"