Emoji Jublende hender

🙌

Emojin er kopiert og klar til å lime inn!

Info om emoji jublende hender

Her finner du emojin jublende hender avbildet i stor størrelse. Emojin jublende hender tilhører de interne emoji-gruppene Bursdag, Eksamen og student, 17 mai (grunnlovsdag), Internasjonal kvinnedag.  Hovedgruppen som emojin jublende hender tilhører, er Smilefjes og personer, en gruppe som den deler sammen med en annen 356 lignende emoji. Mange emojis er også tilgjengelige i forskjellige varianter, for eksempel andre hudfarger, just jublende hender det er faktisk flere varianter av, bla ned litt på siden for å se dem.

Emoji jublende hender på andre språk

Hvis du er nysgjerrig på hva emojin jublende hender kalles på andre språk, f.eks. De andre nordiske språkene som finsk, svensk og dansk, så du kan se nedenfor.

🇺🇸 Engelsk: Person raising both hands in celebration
🇳🇴 Svensk: Händer som sträcks upp i jubel
🇩🇰 Dansk: Hænder løftet i triumf
🇫🇮 Finsk: Tuulettavat kädet

Hvis du vil kopiere emojin jublende hender for å bruke den for eksempel i en epost eller i en prat, bare klikk på "Kopier" knappen under emojin. Emojin jublende hender vil da ende opp i clipboard, og du kan enkelt lime det på vanlig måte - for eksempel. ved å trykke ctrl+v (eller cmd+v på en Mac) hvis du sitter på en vanlig datamaskin. Nedenfor finner du emojins heksekode samt et ferdigkodet eksempel klar til bruk direkte i en HTML-fil.

Hex-kode:   1F64C

Bruk i HTML:   🙌

Andre varianter av emoji "jublende hender"


Andre emojis i gruppen "smilefjes og personer"