Emoji 😖 - Forbløffet ansikt

😖

Emojin er kopiert og klar til å lime inn!

Hva betyr 😖

Et gult ansikt med komprimerte X-formede øyne og en krøllete munn, nesten som den er frustrert og prøver å holde tilbake tårene. Brukes ofte til å uttrykke følelser som frustrasjon, avsky, tap eller irritasjon.

Info om emoji forbløffet ansikt

Her kan du lese mer om emojin 😖. Emojin forbløffet ansikt tilhører den interne emoji-gruppen Koronavirus.  Hovedgruppen som emojin forbløffet ansikt tilhører, er Smilefjes og personer, en gruppe som den deler sammen med en annen 448 lignende emoji. Mange emojis er også tilgjengelige i forskjellige varianter, for eksempel andre hudfarger, just forbløffet ansikt det er imidlertid ingen varianter til.

Emoji forbløffet ansikt på andre språk

Hvis du er nysgjerrig på hva emojin kalles på andre språk, f.eks. De andre nordiske språkene som finsk, svensk og dansk, så du kan se nedenfor.

🇺🇸 Engelsk: Confounded face
🇳🇴 Svensk: Förbryllat ansikte
🇩🇰 Dansk: Forbistret ansigt
🇫🇮 Finsk: Toivottomat kasvot

Kopier og bruk emoji 😖

Hvis du vil kopiere emojin forbløffet ansikt til for eksempel å bruke den i en epost eller i en prat, må du bare klikke på knappen "Klikk her for å kopiere emojin" under emojin øverst på siden. Emojin vil da ende opp i utklippstavlen, og du kan enkelt lime det på vanlig måte - f.eks. ved å trykke ctrl+v (eller cmd+v på en Mac) hvis du sitter på en vanlig datamaskin. MERK! Denne funksjonen virker ikke på smarttelefoner, og er derfor skjult, der du i stedet kan trykke fingeren mot emojin i noen sekunder til en dialogboks vises, spør om du vil kopiere den, så kan du enkelt markere (hvis den ikke allerede har blitt automatisk ) og deretter kopiere emoin.

Hex og HTML-kode for emojin

Nedenfor finner du også emojins hex-kode og et ferdigkodet eksempel som er klart til bruk direkte i en HTML-fil.

Hex-kode:   1F616

Bruk i HTML:   😖

Andre emojis i gruppen "smilefjes og personer"