Emoji 👺 - Japansk troll

👺

Emojin er kopiert og klar til å lime inn!

Hva betyr 👺

En dårlig rød maske med lang nese, sinte øyne og buskete øyenbryn og bart, pannen er rynket. Representerer en skikkelse som kalles "tengu" i japansk mytologi. Tengun er en ond demonliknende skapning som forfører og fører mennesker til kjetteri.


Info om emoji japansk troll

Her kan du lese mer om emojin 👺. Emojin japansk troll tilhører den interne emoji-gruppen Halloween.  Hovedgruppen som emojin japansk troll tilhører, er Smilefjes og personer, en gruppe som den deler sammen med en annen 475 lignende emoji. Mange emojis er også tilgjengelige i forskjellige varianter, for eksempel andre hudfarger, just japansk troll det er imidlertid ingen varianter til.


Emoji japansk troll på andre språk

Hvis du er nysgjerrig på hva emojin kalles på andre språk, f.eks. De andre nordiske språkene som finsk, svensk og dansk, så du kan se nedenfor.

🇺🇸 Engelsk: Japanese goblin
🇳🇴 Svensk: Japanskt troll
🇩🇰 Dansk: Japansk trold
🇫🇮 Finsk: Japanilainen trolli

Kopier og bruk emoji 👺

Hvis du vil kopiere emojin japansk troll til for eksempel å bruke den i en epost eller i en prat, må du bare klikke på knappen "Klikk her for å kopiere emojin" under emojin øverst på siden. Emojin vil da ende opp i utklippstavlen, og du kan enkelt lime det på vanlig måte - f.eks. ved å trykke ctrl+v (eller cmd+v på en Mac) hvis du sitter på en vanlig datamaskin. MERK! Denne funksjonen virker ikke på smarttelefoner, og er derfor skjult, der du i stedet kan trykke fingeren mot emojin i noen sekunder til en dialogboks vises, spør om du vil kopiere den, så kan du enkelt markere (hvis den ikke allerede har blitt automatisk ) og deretter kopiere emoin.

Hex og HTML-kode for emojin

Nedenfor finner du også emojins hex-kode og et ferdigkodet eksempel som er klart til bruk direkte i en HTML-fil.

Hex-kode:   1F47A

Bruk i HTML:   👺


Andre emojis i gruppen "smilefjes og personer"