Emoji 🤧 - Nysende ansikt

🤧

Emojin er kopiert og klar til å lime inn!

Hva betyr 🤧

Et gult ansikt med rynkete øyne som til sammen danner et stort X, munnen er hakkete og for nesen har emojinen et hvitt lommetørkle eller serviett. Brukes ofte til å overføre enkel sykdom i form av forkjølelse eller allergi.


Info om emoji nysende ansikt

Her kan du lese mer om emojin 🤧. Emojin nysende ansikt tilhører den interne emoji-gruppen Koronavirus.  Hovedgruppen som emojin nysende ansikt tilhører, er Smilefjes og personer, en gruppe som den deler sammen med en annen 475 lignende emoji. Mange emojis er også tilgjengelige i forskjellige varianter, for eksempel andre hudfarger, just nysende ansikt det er imidlertid ingen varianter til.


Emoji nysende ansikt på andre språk

Hvis du er nysgjerrig på hva emojin kalles på andre språk, f.eks. De andre nordiske språkene som finsk, svensk og dansk, så du kan se nedenfor.

🇺🇸 Engelsk: Cowboy hat face
🇳🇴 Svensk: Snytande ansikte
🇩🇰 Dansk: Nysende ansigt
🇫🇮 Finsk: Aivastavat kasvot

Kopier og bruk emoji 🤧

Hvis du vil kopiere emojin nysende ansikt til for eksempel å bruke den i en epost eller i en prat, må du bare klikke på knappen "Klikk her for å kopiere emojin" under emojin øverst på siden. Emojin vil da ende opp i utklippstavlen, og du kan enkelt lime det på vanlig måte - f.eks. ved å trykke ctrl+v (eller cmd+v på en Mac) hvis du sitter på en vanlig datamaskin. MERK! Denne funksjonen virker ikke på smarttelefoner, og er derfor skjult, der du i stedet kan trykke fingeren mot emojin i noen sekunder til en dialogboks vises, spør om du vil kopiere den, så kan du enkelt markere (hvis den ikke allerede har blitt automatisk ) og deretter kopiere emoin.

Hex og HTML-kode for emojin

Nedenfor finner du også emojins hex-kode og et ferdigkodet eksempel som er klart til bruk direkte i en HTML-fil.

Hex-kode:   1F927

Bruk i HTML:   🤧


Andre emojis i gruppen "smilefjes og personer"