Emoji 🫷 - Hånd som skyver til venstre

🫷

Emojin er kopiert og klar til å lime inn!

Hva betyr 🫷

Denne emojien viser en hånd med håndflaten vendt mot venstre, som om den skyver noe i den retningen. Det kan også brukes til å symbolisere "stopp", og noen ganger også i kombinasjon med at håndflaten vender mot høyre for å representere en "high five".

Emojien ble inkludert i listen over emojier i 2022 som en del av Emoji 15.0.


Statistikk for emoji 🫷

Som den største emoji-siden i Norge har vi også mulighet til å samle inn store mengder statistikk om populariteten til alle emojiene, og akkurat denne emojien 🫷 ("hånd som skyver til venstre"), er på plass 596 av alle 1897 emojiene i topplisten for i år. Den mest populære måneden når det gjelder bruk av emojien 🫷 er mai, sist den hadde omtrent 50 visninger på siden vår i løpet av denne måneden. Måneden som er den nest mest populære måneden er februar. Nedenfor er en graf som viser hvor mange prosent av alle årets visninger som faller på de respektive månedene i året for emoji 🫷.


Andre varianter av emoji "hånd som skyver til venstre"

Hånd som skyver til venstre er en type emoji som har hudfargevarianter, nedenfor finner du alle varianter av emoji. Klikk på en hvilken som helst hudfarge -emoji for å kopiere den til utklippstavlen, så kan du lime den inn hvor som helst.

🫷🏻

Hva betyr 🫷🏻

Emoji 🫷🏻 er en hudfargevariant av den originale emojien, denne spesielle varianten kalles "hånd som skyver til venstre, lys hudfarge" og representerer emoji hånd som skyver til venstre med lys hudfarge.

🫷🏼

Hva betyr 🫷🏼

Emoji 🫷🏼 er en hudfargevariant av den originale emojien, denne spesielle varianten kalles "hånd som skyver til venstre, beige hudfarge" og representerer emoji hånd som skyver til venstre med beige hudfarge.

🫷🏽

Hva betyr 🫷🏽

Emoji 🫷🏽 er en hudfargevariant av den originale emojien, denne spesielle varianten kalles "hånd som skyver til venstre, lysebrun hudfarge" og representerer emoji hånd som skyver til venstre med lysebrun hudfarge.

🫷🏾

Hva betyr 🫷🏾

Emoji 🫷🏾 er en hudfargevariant av den originale emojien, denne spesielle varianten kalles "hånd som skyver til venstre, mørk brun hudfarge" og representerer emoji hånd som skyver til venstre med mørk brun hudfarge.

🫷🏿

Hva betyr 🫷🏿

Emoji 🫷🏿 er en hudfargevariant av den originale emojien, denne spesielle varianten kalles "hånd som skyver til venstre, mørk hudfarge" og representerer emoji hånd som skyver til venstre med mørk hudfarge.


Info om emoji hånd som skyver til venstre

Her kan du lese mer om emojin 🫷. Hovedgruppen som emojin hånd som skyver til venstre tilhører, er Smilefjes og personer, en gruppe som den deler sammen med en annen 1896 lignende emoji. Mange emojis er også tilgjengelige i forskjellige varianter, for eksempel andre hudfarger, just hånd som skyver til venstre det er faktisk flere varianter av, bla ned litt på siden for å se dem.


Emoji hånd som skyver til venstre på andre språk

Hvis du er nysgjerrig på hva emojin kalles på andre språk, f.eks. De andre nordiske språkene som finsk, svensk og dansk, så du kan se nedenfor.

🇺🇸 Engelsk: Leftwards pushing hand
🇳🇴 Svensk: Hand som knuffar åt vänster
🇩🇰 Dansk: Hånd skubber til venstre
🇫🇮 Finsk: Käsi työntää vasemmalle

Kopier og bruk emoji 🫷

Hvis du vil kopiere emojin hånd som skyver til venstre til for eksempel å bruke den i en epost eller i en prat, må du bare klikke på knappen "Klikk her for å kopiere emojin" under emojin øverst på siden. Emojin vil da ende opp i utklippstavlen, og du kan enkelt lime det på vanlig måte - f.eks. ved å trykke ctrl+v (eller cmd+v på en Mac) hvis du sitter på en vanlig datamaskin. MERK! Denne funksjonen virker ikke på smarttelefoner, og er derfor skjult, der du i stedet kan trykke fingeren mot emojin i noen sekunder til en dialogboks vises, spør om du vil kopiere den, så kan du enkelt markere (hvis den ikke allerede har blitt automatisk ) og deretter kopiere emoin.

Hex og HTML-kode for emojin

Nedenfor finner du også emojins hex-kode og et ferdigkodet eksempel som er klart til bruk direkte i en HTML-fil.

Hex-kode:   1FAF7

Bruk i HTML:   🫷


Andre emojis i gruppen "smilefjes og personer"