Emoji 🤚 - Håndbak

🤚

Emojin er kopiert og klar til å lime inn!

Hva betyr 🤚

Denne emojien representerer en utstrakt og åpen hånd med fingrene rett opp og med ryggen til betrakteren.


Andre varianter av emoji "håndbak"

Håndbak er en type emoji som har hudfargevarianter, nedenfor finner du alle varianter av emoji. Klikk på en hvilken som helst hudfarge -emoji for å kopiere den til utklippstavlen, så kan du lime den inn hvor som helst.

🤚🏻

Hva betyr 🤚🏻

Emoji 🤚🏻 er en hudfargevariant av den originale emojien, denne spesielle varianten kalles "håndbak, lys hudfarge" og representerer emoji håndbak med lys hudfarge.

🤚🏼

Hva betyr 🤚🏼

Emoji 🤚🏼 er en hudfargevariant av den originale emojien, denne spesielle varianten kalles "håndbak, beige hudfarge" og representerer emoji håndbak med beige hudfarge.

🤚🏽

Hva betyr 🤚🏽

Emoji 🤚🏽 er en hudfargevariant av den originale emojien, denne spesielle varianten kalles "håndbak, lysebrun hudfarge" og representerer emoji håndbak med lysebrun hudfarge.

🤚🏾

Hva betyr 🤚🏾

Emoji 🤚🏾 er en hudfargevariant av den originale emojien, denne spesielle varianten kalles "håndbak, mørk brun hudfarge" og representerer emoji håndbak med mørk brun hudfarge.

🤚🏿

Hva betyr 🤚🏿

Emoji 🤚🏿 er en hudfargevariant av den originale emojien, denne spesielle varianten kalles "håndbak, mørk hudfarge" og representerer emoji håndbak med mørk hudfarge.


Info om emoji håndbak

Her kan du lese mer om emojin 🤚. Emojin håndbak tilhører den interne emoji-gruppen Koronavirus.  Hovedgruppen som emojin håndbak tilhører, er Smilefjes og personer, en gruppe som den deler sammen med en annen 472 lignende emoji. Mange emojis er også tilgjengelige i forskjellige varianter, for eksempel andre hudfarger, just håndbak det er faktisk flere varianter av, bla ned litt på siden for å se dem.


Emoji håndbak på andre språk

Hvis du er nysgjerrig på hva emojin kalles på andre språk, f.eks. De andre nordiske språkene som finsk, svensk og dansk, så du kan se nedenfor.

🇺🇸 Engelsk: Raised back of hand
🇳🇴 Svensk: Upphöjd handrygg
🇩🇰 Dansk: Bagside af hånd
🇫🇮 Finsk: Kämmenselkä

Kopier og bruk emoji 🤚

Hvis du vil kopiere emojin håndbak til for eksempel å bruke den i en epost eller i en prat, må du bare klikke på knappen "Klikk her for å kopiere emojin" under emojin øverst på siden. Emojin vil da ende opp i utklippstavlen, og du kan enkelt lime det på vanlig måte - f.eks. ved å trykke ctrl+v (eller cmd+v på en Mac) hvis du sitter på en vanlig datamaskin. MERK! Denne funksjonen virker ikke på smarttelefoner, og er derfor skjult, der du i stedet kan trykke fingeren mot emojin i noen sekunder til en dialogboks vises, spør om du vil kopiere den, så kan du enkelt markere (hvis den ikke allerede har blitt automatisk ) og deretter kopiere emoin.

Hex og HTML-kode for emojin

Nedenfor finner du også emojins hex-kode og et ferdigkodet eksempel som er klart til bruk direkte i en HTML-fil.

Hex-kode:   1F91A

Bruk i HTML:   🤚


Andre emojis i gruppen "smilefjes og personer"