Emoji 🙍 - Person med rynkende ansikt

🙍

Emojin er kopiert og klar til å lime inn!

Hva betyr 🙍

Denne emojien representerer en person som er litt opprørt og har en trist og skuffet mine. Emojin representerer en ikke-kjønn person og er derfor kjønnsnøytral, men det er også variasjoner av den der en mann eller en kvinne blir fremstilt.

Info om emoji person med rynkende ansikt

Her kan du lese mer om emojin 🙍. Hovedgruppen som emojin person med rynkende ansikt tilhører, er Smilefjes og personer, en gruppe som den deler sammen med en annen 448 lignende emoji. Mange emojis er også tilgjengelige i forskjellige varianter, for eksempel andre hudfarger, just person med rynkende ansikt det er faktisk flere varianter av, bla ned litt på siden for å se dem.

Emoji person med rynkende ansikt på andre språk

Hvis du er nysgjerrig på hva emojin kalles på andre språk, f.eks. De andre nordiske språkene som finsk, svensk og dansk, så du kan se nedenfor.

🇺🇸 Engelsk: Person frowning
🇳🇴 Svensk: Person med hängande huvud
🇩🇰 Dansk: Person der skuler
🇫🇮 Finsk: Henkilö, jolla on kulmakarvo

Andre varianter av emoji "person med rynkende ansikt"


Kopier og bruk emoji 🙍

Hvis du vil kopiere emojin person med rynkende ansikt til for eksempel å bruke den i en epost eller i en prat, må du bare klikke på knappen "Klikk her for å kopiere emojin" under emojin øverst på siden. Emojin vil da ende opp i utklippstavlen, og du kan enkelt lime det på vanlig måte - f.eks. ved å trykke ctrl+v (eller cmd+v på en Mac) hvis du sitter på en vanlig datamaskin. MERK! Denne funksjonen virker ikke på smarttelefoner, og er derfor skjult, der du i stedet kan trykke fingeren mot emojin i noen sekunder til en dialogboks vises, spør om du vil kopiere den, så kan du enkelt markere (hvis den ikke allerede har blitt automatisk ) og deretter kopiere emoin.

Hex og HTML-kode for emojin

Nedenfor finner du også emojins hex-kode og et ferdigkodet eksempel som er klart til bruk direkte i en HTML-fil.

Hex-kode:   1F64D

Bruk i HTML:   🙍

Andre emojis i gruppen "smilefjes og personer"