Emoji 🧑‍🍳 - Kokki

🧑‍🍳

Emojin er kopiert og klar til å lime inn!

Hva betyr 🧑‍🍳

Betydningen av denne emoji kan finne ut ved å sjekke navnet sitt som utgangspunkt, som er kokki. Du kan til og med få ledetråder ved å sjekke ut det engelske originale navnet, som er cook.


Andre varianter av emoji "kokki"

Kokki er en type emoji som har hudfargevarianter, nedenfor finner du alle varianter av emoji. Klikk på en hvilken som helst hudfarge -emoji for å kopiere den til utklippstavlen, så kan du lime den inn hvor som helst.

🧑🏻‍🍳

Hva betyr 🧑🏻‍🍳

Emoji 🧑🏻‍🍳 er en hudfargevariant av den originale emojien, denne spesielle varianten kalles "kokki, lys hudfarge" og representerer emoji kokki med lys hudfarge.

🧑🏼‍🍳

Hva betyr 🧑🏼‍🍳

Emoji 🧑🏼‍🍳 er en hudfargevariant av den originale emojien, denne spesielle varianten kalles "kokki, beige hudfarge" og representerer emoji kokki med beige hudfarge.

🧑🏽‍🍳

Hva betyr 🧑🏽‍🍳

Emoji 🧑🏽‍🍳 er en hudfargevariant av den originale emojien, denne spesielle varianten kalles "kokki, lysebrun hudfarge" og representerer emoji kokki med lysebrun hudfarge.

🧑🏾‍🍳

Hva betyr 🧑🏾‍🍳

Emoji 🧑🏾‍🍳 er en hudfargevariant av den originale emojien, denne spesielle varianten kalles "kokki, mørk brun hudfarge" og representerer emoji kokki med mørk brun hudfarge.

🧑🏿‍🍳

Hva betyr 🧑🏿‍🍳

Emoji 🧑🏿‍🍳 er en hudfargevariant av den originale emojien, denne spesielle varianten kalles "kokki, mørk hudfarge" og representerer emoji kokki med mørk hudfarge.


Info om emoji kokki

Her kan du lese mer om emojin 🧑‍🍳. Hovedgruppen som emojin kokki tilhører, er Smilefjes og personer, en gruppe som den deler sammen med en annen 472 lignende emoji. Mange emojis er også tilgjengelige i forskjellige varianter, for eksempel andre hudfarger, just kokki det er faktisk flere varianter av, bla ned litt på siden for å se dem.


Emoji kokki på andre språk

Hvis du er nysgjerrig på hva emojin kalles på andre språk, f.eks. De andre nordiske språkene som finsk, svensk og dansk, så du kan se nedenfor.

🇺🇸 Engelsk: Cook
🇳🇴 Svensk: Kock
🇩🇰 Dansk: Laver mad
🇫🇮 Finsk: Kokki

Kopier og bruk emoji 🧑‍🍳

Hvis du vil kopiere emojin kokki til for eksempel å bruke den i en epost eller i en prat, må du bare klikke på knappen "Klikk her for å kopiere emojin" under emojin øverst på siden. Emojin vil da ende opp i utklippstavlen, og du kan enkelt lime det på vanlig måte - f.eks. ved å trykke ctrl+v (eller cmd+v på en Mac) hvis du sitter på en vanlig datamaskin. MERK! Denne funksjonen virker ikke på smarttelefoner, og er derfor skjult, der du i stedet kan trykke fingeren mot emojin i noen sekunder til en dialogboks vises, spør om du vil kopiere den, så kan du enkelt markere (hvis den ikke allerede har blitt automatisk ) og deretter kopiere emoin.

Hex og HTML-kode for emojin

Nedenfor finner du også emojins hex-kode og et ferdigkodet eksempel som er klart til bruk direkte i en HTML-fil.

Hex-kode:   1F9D1 200D 1F373

Bruk i HTML:   🧑‍🍳


Andre emojis i gruppen "smilefjes og personer"