Emoji 👿 - Sint ansikt med horn

👿

Emojin er kopiert og klar til å lime inn!

Hva betyr 👿

Et lilla ansikt med øyne som er innsnevret og øyenbrynene vinklet oppover, munnen ser litt sur ut og formidler både misnøye og sinne. Brukes ofte for å formidle at du virkelig er sur eller har dårlige tanker.


Info om emoji sint ansikt med horn

Her kan du lese mer om emojin 👿. Emojin sint ansikt med horn tilhører den interne emoji-gruppen Halloween.  Hovedgruppen som emojin sint ansikt med horn tilhører, er Smilefjes og personer, en gruppe som den deler sammen med en annen 475 lignende emoji. Mange emojis er også tilgjengelige i forskjellige varianter, for eksempel andre hudfarger, just sint ansikt med horn det er imidlertid ingen varianter til.


Emoji sint ansikt med horn på andre språk

Hvis du er nysgjerrig på hva emojin kalles på andre språk, f.eks. De andre nordiske språkene som finsk, svensk og dansk, så du kan se nedenfor.

🇺🇸 Engelsk: Imp
🇳🇴 Svensk: Argt ansikte med horn
🇩🇰 Dansk: Vredt ansigt med horn
🇫🇮 Finsk: Vihaiset kasvot ja sarvet

Kopier og bruk emoji 👿

Hvis du vil kopiere emojin sint ansikt med horn til for eksempel å bruke den i en epost eller i en prat, må du bare klikke på knappen "Klikk her for å kopiere emojin" under emojin øverst på siden. Emojin vil da ende opp i utklippstavlen, og du kan enkelt lime det på vanlig måte - f.eks. ved å trykke ctrl+v (eller cmd+v på en Mac) hvis du sitter på en vanlig datamaskin. MERK! Denne funksjonen virker ikke på smarttelefoner, og er derfor skjult, der du i stedet kan trykke fingeren mot emojin i noen sekunder til en dialogboks vises, spør om du vil kopiere den, så kan du enkelt markere (hvis den ikke allerede har blitt automatisk ) og deretter kopiere emoin.

Hex og HTML-kode for emojin

Nedenfor finner du også emojins hex-kode og et ferdigkodet eksempel som er klart til bruk direkte i en HTML-fil.

Hex-kode:   1F47F

Bruk i HTML:   👿


Andre emojis i gruppen "smilefjes og personer"