✊🏿✊🏽✊🏾 | 🦠
 

Emoji 🧍‍♂️ - Mann stående

🧍‍♂️

Emojin er kopiert og klar til å lime inn!

Hva betyr 🧍‍♂️

Betydningen av denne emoji kan finne ut ved å sjekke navnet sitt som utgangspunkt, som er mann stående. Du kan til og med få ledetråder ved å sjekke ut det engelske originale navnet, som er man standing.

Info om emoji mann stående

Her kan du lese mer om emojin 🧍‍♂️. Hovedgruppen som emojin mann stående tilhører, er Smilefjes og personer, en gruppe som den deler sammen med en annen 433 lignende emoji. Mange emojis er også tilgjengelige i forskjellige varianter, for eksempel andre hudfarger, just mann stående det er faktisk flere varianter av, bla ned litt på siden for å se dem.

Emoji mann stående på andre språk

Hvis du er nysgjerrig på hva emojin kalles på andre språk, f.eks. De andre nordiske språkene som finsk, svensk og dansk, så du kan se nedenfor.

🇺🇸 Engelsk: Man standing
🇳🇴 Svensk: Man som står
🇩🇰 Dansk: Mand stående
🇫🇮 Finsk: Mies seisoo

Andre varianter av emoji "mann stående"


Kopier og bruk emoji 🧍‍♂️

Hvis du vil kopiere emojin mann stående til for eksempel å bruke den i en epost eller i en prat, må du bare klikke på knappen "Klikk her for å kopiere emojin" under emojin øverst på siden. Emojin vil da ende opp i utklippstavlen, og du kan enkelt lime det på vanlig måte - f.eks. ved å trykke ctrl+v (eller cmd+v på en Mac) hvis du sitter på en vanlig datamaskin. MERK! Denne funksjonen virker ikke på smarttelefoner, og er derfor skjult, der du i stedet kan trykke fingeren mot emojin i noen sekunder til en dialogboks vises, spør om du vil kopiere den, så kan du enkelt markere (hvis den ikke allerede har blitt automatisk ) og deretter kopiere emoin.

Hex og HTML-kode for emojin

Nedenfor finner du også emojins hex-kode og et ferdigkodet eksempel som er klart til bruk direkte i en HTML-fil.

Hex-kode:   1F9CD 200D 2642 FE0F

Bruk i HTML:   🧍‍♂️

Andre emojis i gruppen "smilefjes og personer"