Emoji 😎 - Smilende ansikt med solbriller

😎

Emojin er kopiert og klar til å lime inn!

Hva betyr 😎

En klassisk emoji som for det meste representerer noen som virkelig føler seg kult, med et lukket og lykkelig smil og svarte solbriller av Wayfarer-typen. Også ofte brukt til å uttrykke selvtillit, holdning eller at du er veldig fornøyd med noe ..


Info om emoji smilende ansikt med solbriller

Her kan du lese mer om emojin 😎. Emojin smilende ansikt med solbriller tilhører den interne emoji-gruppen Midtsommer.  Hovedgruppen som emojin smilende ansikt med solbriller tilhører, er Smilefjes og personer, en gruppe som den deler sammen med en annen 475 lignende emoji. Mange emojis er også tilgjengelige i forskjellige varianter, for eksempel andre hudfarger, just smilende ansikt med solbriller det er imidlertid ingen varianter til.


Emoji smilende ansikt med solbriller på andre språk

Hvis du er nysgjerrig på hva emojin kalles på andre språk, f.eks. De andre nordiske språkene som finsk, svensk og dansk, så du kan se nedenfor.

🇺🇸 Engelsk: Smiling face with sunglasses
🇳🇴 Svensk: Leende ansikte med solglasögon
🇩🇰 Dansk: Smilende ansigt med solbriller
🇫🇮 Finsk: Hymyilevät kasvot, joilla on aurinkolasit

Kopier og bruk emoji 😎

Hvis du vil kopiere emojin smilende ansikt med solbriller til for eksempel å bruke den i en epost eller i en prat, må du bare klikke på knappen "Klikk her for å kopiere emojin" under emojin øverst på siden. Emojin vil da ende opp i utklippstavlen, og du kan enkelt lime det på vanlig måte - f.eks. ved å trykke ctrl+v (eller cmd+v på en Mac) hvis du sitter på en vanlig datamaskin. MERK! Denne funksjonen virker ikke på smarttelefoner, og er derfor skjult, der du i stedet kan trykke fingeren mot emojin i noen sekunder til en dialogboks vises, spør om du vil kopiere den, så kan du enkelt markere (hvis den ikke allerede har blitt automatisk ) og deretter kopiere emoin.

Hex og HTML-kode for emojin

Nedenfor finner du også emojins hex-kode og et ferdigkodet eksempel som er klart til bruk direkte i en HTML-fil.

Hex-kode:   1F60E

Bruk i HTML:   😎


Andre emojis i gruppen "smilefjes og personer"