Emoji 🤕 - Ansikt med bandasje på hodet

🤕

Emojin er kopiert og klar til å lime inn!

Hva betyr 🤕

Et gult ansikt med enkle øyne og litt bøyde triste øyenbryn og en skrå munn som ser litt dugg ut, rundt pannen, emojinen har en bandasje som er pakket rundt hele hodet. Ofte brukt til å formidle fysisk skade, ikke bare til hodet, men kan også brukes til å formidle emosjonell smerte.

Info om emoji ansikt med bandasje på hodet

Her kan du lese mer om emojin 🤕. Emojin ansikt med bandasje på hodet tilhører den interne emoji-gruppen Koronavirus.  Hovedgruppen som emojin ansikt med bandasje på hodet tilhører, er Smilefjes og personer, en gruppe som den deler sammen med en annen 448 lignende emoji. Mange emojis er også tilgjengelige i forskjellige varianter, for eksempel andre hudfarger, just ansikt med bandasje på hodet det er imidlertid ingen varianter til.

Emoji ansikt med bandasje på hodet på andre språk

Hvis du er nysgjerrig på hva emojin kalles på andre språk, f.eks. De andre nordiske språkene som finsk, svensk og dansk, så du kan se nedenfor.

🇺🇸 Engelsk: Face with head-bandage
🇳🇴 Svensk: Ansikte med bandage på huvudet
🇩🇰 Dansk: Ansigt med hovedbandage
🇫🇮 Finsk: Kasvot ja pää siteessä

Kopier og bruk emoji 🤕

Hvis du vil kopiere emojin ansikt med bandasje på hodet til for eksempel å bruke den i en epost eller i en prat, må du bare klikke på knappen "Klikk her for å kopiere emojin" under emojin øverst på siden. Emojin vil da ende opp i utklippstavlen, og du kan enkelt lime det på vanlig måte - f.eks. ved å trykke ctrl+v (eller cmd+v på en Mac) hvis du sitter på en vanlig datamaskin. MERK! Denne funksjonen virker ikke på smarttelefoner, og er derfor skjult, der du i stedet kan trykke fingeren mot emojin i noen sekunder til en dialogboks vises, spør om du vil kopiere den, så kan du enkelt markere (hvis den ikke allerede har blitt automatisk ) og deretter kopiere emoin.

Hex og HTML-kode for emojin

Nedenfor finner du også emojins hex-kode og et ferdigkodet eksempel som er klart til bruk direkte i en HTML-fil.

Hex-kode:   1F915

Bruk i HTML:   🤕

Andre emojis i gruppen "smilefjes og personer"