Emoji 🤲 - Samlede håndflater vendt oppover

🤲

Emojin er kopiert og klar til å lime inn!

Hva betyr 🤲

Denne emojien representerer to hender ved siden av hverandre, med håndflatene åpnet og peker litt. Denne emojiene brukes ofte av tilhengere av religionen Islam for å uttrykke sine bønner, men kan også brukes til å uttrykke tigging for penger. På det amerikanske tegnspråket kan emojin også brukes til å representere en åpen bok.


Statistikk for emoji 🤲

Som den største emoji-siden i Norge har vi også mulighet til å samle inn store mengder statistikk om populariteten til alle emojiene, og akkurat denne emojien 🤲 ("samlede håndflater vendt oppover"), er på plass 287 av alle 1897 emojiene i topplisten for i år. Den mest populære måneden når det gjelder bruk av emojien 🤲 er juli, sist den hadde omtrent 60 visninger på siden vår i løpet av denne måneden. Måneden som er den nest mest populære måneden er oktober. Nedenfor er en graf som viser hvor mange prosent av alle årets visninger som faller på de respektive månedene i året for emoji 🤲.


Andre varianter av emoji "samlede håndflater vendt oppover"

Samlede håndflater vendt oppover er en type emoji som har hudfargevarianter, nedenfor finner du alle varianter av emoji. Klikk på en hvilken som helst hudfarge -emoji for å kopiere den til utklippstavlen, så kan du lime den inn hvor som helst.

🤲🏻

Hva betyr 🤲🏻

Emoji 🤲🏻 er en hudfargevariant av den originale emojien, denne spesielle varianten kalles "samlede håndflater vendt oppover, lys hudfarge" og representerer emoji samlede håndflater vendt oppover med lys hudfarge.

🤲🏼

Hva betyr 🤲🏼

Emoji 🤲🏼 er en hudfargevariant av den originale emojien, denne spesielle varianten kalles "samlede håndflater vendt oppover, beige hudfarge" og representerer emoji samlede håndflater vendt oppover med beige hudfarge.

🤲🏽

Hva betyr 🤲🏽

Emoji 🤲🏽 er en hudfargevariant av den originale emojien, denne spesielle varianten kalles "samlede håndflater vendt oppover, lysebrun hudfarge" og representerer emoji samlede håndflater vendt oppover med lysebrun hudfarge.

🤲🏾

Hva betyr 🤲🏾

Emoji 🤲🏾 er en hudfargevariant av den originale emojien, denne spesielle varianten kalles "samlede håndflater vendt oppover, mørk brun hudfarge" og representerer emoji samlede håndflater vendt oppover med mørk brun hudfarge.

🤲🏿

Hva betyr 🤲🏿

Emoji 🤲🏿 er en hudfargevariant av den originale emojien, denne spesielle varianten kalles "samlede håndflater vendt oppover, mørk hudfarge" og representerer emoji samlede håndflater vendt oppover med mørk hudfarge.


Info om emoji samlede håndflater vendt oppover

Her kan du lese mer om emojin 🤲. Emojin samlede håndflater vendt oppover tilhører de interne emoji-gruppene Ramadan, Id al-fitr, Jom kippúr, Koronavirus.  Hovedgruppen som emojin samlede håndflater vendt oppover tilhører, er Smilefjes og personer, en gruppe som den deler sammen med en annen 1896 lignende emoji. Mange emojis er også tilgjengelige i forskjellige varianter, for eksempel andre hudfarger, just samlede håndflater vendt oppover det er faktisk flere varianter av, bla ned litt på siden for å se dem.


Emoji samlede håndflater vendt oppover på andre språk

Hvis du er nysgjerrig på hva emojin kalles på andre språk, f.eks. De andre nordiske språkene som finsk, svensk og dansk, så du kan se nedenfor.

🇺🇸 Engelsk: Palms up together
🇳🇴 Svensk: Handflator tillsammans vända uppåt
🇩🇰 Dansk: Samlede håndflader, der vender opad
🇫🇮 Finsk: Kämmenet ylöspäin

Kopier og bruk emoji 🤲

Hvis du vil kopiere emojin samlede håndflater vendt oppover til for eksempel å bruke den i en epost eller i en prat, må du bare klikke på knappen "Klikk her for å kopiere emojin" under emojin øverst på siden. Emojin vil da ende opp i utklippstavlen, og du kan enkelt lime det på vanlig måte - f.eks. ved å trykke ctrl+v (eller cmd+v på en Mac) hvis du sitter på en vanlig datamaskin. MERK! Denne funksjonen virker ikke på smarttelefoner, og er derfor skjult, der du i stedet kan trykke fingeren mot emojin i noen sekunder til en dialogboks vises, spør om du vil kopiere den, så kan du enkelt markere (hvis den ikke allerede har blitt automatisk ) og deretter kopiere emoin.

Hex og HTML-kode for emojin

Nedenfor finner du også emojins hex-kode og et ferdigkodet eksempel som er klart til bruk direkte i en HTML-fil.

Hex-kode:   1F932

Bruk i HTML:   🤲


Andre emojis i gruppen "smilefjes og personer"