Emoji 😌 - Lettet ansikt

😌

Emojin er kopiert og klar til å lime inn!

Hva betyr 😌

Et gult ansikt med myke lukkede øyne, litt økte øyenbryn og et forsiktig smil. Emoyen gir nesten inntrykk av et mildt sukk, noe som resulterer i generelt rolige og fornøyde følelser. Også noen ganger pleide å formidle generell glede at noe som kunne ha gått galt, går likevel.


Statistikk for emoji 😌

Som den største emoji-siden i Norge har vi også mulighet til å samle inn store mengder statistikk om populariteten til alle emojiene, og akkurat denne emojien 😌 ("lettet ansikt"), er på plass 32 av alle 1897 emojiene i topplisten for i år. Den mest populære måneden når det gjelder bruk av emojien 😌 er februar, sist den hadde omtrent 280 visninger på siden vår i løpet av denne måneden. Måneden som er den nest mest populære måneden er april. Nedenfor er en graf som viser hvor mange prosent av alle årets visninger som faller på de respektive månedene i året for emoji 😌.


Info om emoji lettet ansikt

Her kan du lese mer om emojin 😌. Hovedgruppen som emojin lettet ansikt tilhører, er Smilefjes og personer, en gruppe som den deler sammen med en annen 1896 lignende emoji. Mange emojis er også tilgjengelige i forskjellige varianter, for eksempel andre hudfarger, just lettet ansikt det er imidlertid ingen varianter til.


Emoji lettet ansikt på andre språk

Hvis du er nysgjerrig på hva emojin kalles på andre språk, f.eks. De andre nordiske språkene som finsk, svensk og dansk, så du kan se nedenfor.

🇺🇸 Engelsk: Relieved face
🇳🇴 Svensk: Lättat ansikte
🇩🇰 Dansk: Lettet ansigt
🇫🇮 Finsk: Helpottuneet kasvot

Kopier og bruk emoji 😌

Hvis du vil kopiere emojin lettet ansikt til for eksempel å bruke den i en epost eller i en prat, må du bare klikke på knappen "Klikk her for å kopiere emojin" under emojin øverst på siden. Emojin vil da ende opp i utklippstavlen, og du kan enkelt lime det på vanlig måte - f.eks. ved å trykke ctrl+v (eller cmd+v på en Mac) hvis du sitter på en vanlig datamaskin. MERK! Denne funksjonen virker ikke på smarttelefoner, og er derfor skjult, der du i stedet kan trykke fingeren mot emojin i noen sekunder til en dialogboks vises, spør om du vil kopiere den, så kan du enkelt markere (hvis den ikke allerede har blitt automatisk ) og deretter kopiere emoin.

Hex og HTML-kode for emojin

Nedenfor finner du også emojins hex-kode og et ferdigkodet eksempel som er klart til bruk direkte i en HTML-fil.

Hex-kode:   1F60C

Bruk i HTML:   😌


Andre emojis i gruppen "smilefjes og personer"