✊🏿✊🏽✊🏾 | 🦠
 

Emoji 🕴 - Mann i dress som svever

🕴

Emojin er kopiert og klar til å lime inn!

Hva betyr 🕴

Denne emoji representerer en mann i en drakt, hatt og solbriller som svinger over jorden med sin skygge under føttene. Brukt noen ganger litt spøk som et utropstegn, eller symboliserer MiB (Men in Black). Denne emojien oppsto egentlig i Webdings, en font opprettet av Microsoft 1997.

Info om emoji mann i dress som svever

Her kan du lese mer om emojin 🕴. Hovedgruppen som emojin mann i dress som svever tilhører, er Smilefjes og personer, en gruppe som den deler sammen med en annen 433 lignende emoji. Mange emojis er også tilgjengelige i forskjellige varianter, for eksempel andre hudfarger, just mann i dress som svever det er faktisk flere varianter av, bla ned litt på siden for å se dem.

Emoji mann i dress som svever på andre språk

Hvis du er nysgjerrig på hva emojin kalles på andre språk, f.eks. De andre nordiske språkene som finsk, svensk og dansk, så du kan se nedenfor.

🇺🇸 Engelsk: Man in business suit levitating
🇳🇴 Svensk: Man i kostym som leviterar
🇩🇰 Dansk: Mand i jakkesæt, der svæver
🇫🇮 Finsk: Levitoiva mies puvussa

Andre varianter av emoji "mann i dress som svever"


Kopier og bruk emoji 🕴

Hvis du vil kopiere emojin mann i dress som svever til for eksempel å bruke den i en epost eller i en prat, må du bare klikke på knappen "Klikk her for å kopiere emojin" under emojin øverst på siden. Emojin vil da ende opp i utklippstavlen, og du kan enkelt lime det på vanlig måte - f.eks. ved å trykke ctrl+v (eller cmd+v på en Mac) hvis du sitter på en vanlig datamaskin. MERK! Denne funksjonen virker ikke på smarttelefoner, og er derfor skjult, der du i stedet kan trykke fingeren mot emojin i noen sekunder til en dialogboks vises, spør om du vil kopiere den, så kan du enkelt markere (hvis den ikke allerede har blitt automatisk ) og deretter kopiere emoin.

Hex og HTML-kode for emojin

Nedenfor finner du også emojins hex-kode og et ferdigkodet eksempel som er klart til bruk direkte i en HTML-fil.

Hex-kode:   1F574

Bruk i HTML:   🕴

Andre emojis i gruppen "smilefjes og personer"