Emoji ☹️ - Surt ansikt

☹️

Emojin er kopiert og klar til å lime inn!

Hva betyr ☹️

Det klassiske sure ansiktet. Et gult ansikt med enkle åpne øyne og en munn som gir et svært surt inntrykk. Brukes ofte til å uttrykke ganske sterke følelser av skuffelse eller tristhet, eller at man er ganske bekymret.


Info om emoji surt ansikt

Her kan du lese mer om emojin ☹️. Hovedgruppen som emojin surt ansikt tilhører, er Smilefjes og personer, en gruppe som den deler sammen med en annen 475 lignende emoji. Mange emojis er også tilgjengelige i forskjellige varianter, for eksempel andre hudfarger, just surt ansikt det er imidlertid ingen varianter til.


Emoji surt ansikt på andre språk

Hvis du er nysgjerrig på hva emojin kalles på andre språk, f.eks. De andre nordiske språkene som finsk, svensk og dansk, så du kan se nedenfor.

🇺🇸 Engelsk: Frowning face
🇳🇴 Svensk: Surt ansikte
🇩🇰 Dansk: Utilfreds ansigt
🇫🇮 Finsk: Onnettomat kasvot

Kopier og bruk emoji ☹️

Hvis du vil kopiere emojin surt ansikt til for eksempel å bruke den i en epost eller i en prat, må du bare klikke på knappen "Klikk her for å kopiere emojin" under emojin øverst på siden. Emojin vil da ende opp i utklippstavlen, og du kan enkelt lime det på vanlig måte - f.eks. ved å trykke ctrl+v (eller cmd+v på en Mac) hvis du sitter på en vanlig datamaskin. MERK! Denne funksjonen virker ikke på smarttelefoner, og er derfor skjult, der du i stedet kan trykke fingeren mot emojin i noen sekunder til en dialogboks vises, spør om du vil kopiere den, så kan du enkelt markere (hvis den ikke allerede har blitt automatisk ) og deretter kopiere emoin.

Hex og HTML-kode for emojin

Nedenfor finner du også emojins hex-kode og et ferdigkodet eksempel som er klart til bruk direkte i en HTML-fil.

Hex-kode:   2639 FE0F

Bruk i HTML:   ☹️


Andre emojis i gruppen "smilefjes og personer"