Emoji 🖐 - Hevet hånd som spriker med fingrene

🖐

Emojin er kopiert og klar til å lime inn!

Hva betyr 🖐

Denne emojien representerer en utstrakt og åpen hånd med spredte fingre, med håndflaten mot betrakteren. Brukes først og fremst til å uttrykke tallet fem, men kan noen ganger også brukes til å representere hei.


Andre varianter av emoji "hevet hånd som spriker med fingrene"

Hevet hånd som spriker med fingrene er en type emoji som har hudfargevarianter, nedenfor finner du alle varianter av emoji. Klikk på en hvilken som helst hudfarge -emoji for å kopiere den til utklippstavlen, så kan du lime den inn hvor som helst.

🖐🏻
Hevet hånd som spriker med fingrene, lys hudfarge
🖐🏼
Hevet hånd som spriker med fingrene, beige hudfarge
🖐🏽
Hevet hånd som spriker med fingrene, lysebrun hudfarge
🖐🏾
Hevet hånd som spriker med fingrene, mørk brun hudfarge
🖐🏿
Hevet hånd som spriker med fingrene, mørk hudfarge

Info om emoji hevet hånd som spriker med fingrene

Her kan du lese mer om emojin 🖐. Hovedgruppen som emojin hevet hånd som spriker med fingrene tilhører, er Smilefjes og personer, en gruppe som den deler sammen med en annen 453 lignende emoji. Mange emojis er også tilgjengelige i forskjellige varianter, for eksempel andre hudfarger, just hevet hånd som spriker med fingrene det er faktisk flere varianter av, bla ned litt på siden for å se dem.


Emoji hevet hånd som spriker med fingrene på andre språk

Hvis du er nysgjerrig på hva emojin kalles på andre språk, f.eks. De andre nordiske språkene som finsk, svensk og dansk, så du kan se nedenfor.

🇺🇸 Engelsk: Raised hand with fingers splayed
🇳🇴 Svensk: Höjd hand med utspretade fingrar
🇩🇰 Dansk: Løftet hånd med spredte fingre
🇫🇮 Finsk: Kohotettu käsi sormet harallaan

Kopier og bruk emoji 🖐

Hvis du vil kopiere emojin hevet hånd som spriker med fingrene til for eksempel å bruke den i en epost eller i en prat, må du bare klikke på knappen "Klikk her for å kopiere emojin" under emojin øverst på siden. Emojin vil da ende opp i utklippstavlen, og du kan enkelt lime det på vanlig måte - f.eks. ved å trykke ctrl+v (eller cmd+v på en Mac) hvis du sitter på en vanlig datamaskin. MERK! Denne funksjonen virker ikke på smarttelefoner, og er derfor skjult, der du i stedet kan trykke fingeren mot emojin i noen sekunder til en dialogboks vises, spør om du vil kopiere den, så kan du enkelt markere (hvis den ikke allerede har blitt automatisk ) og deretter kopiere emoin.

Hex og HTML-kode for emojin

Nedenfor finner du også emojins hex-kode og et ferdigkodet eksempel som er klart til bruk direkte i en HTML-fil.

Hex-kode:   1F590

Bruk i HTML:   🖐


Andre emojis i gruppen "smilefjes og personer"