Emoji 👾 - Romvesen monster

👾

Emojin er kopiert og klar til å lime inn!

Hva betyr 👾

Denne emojiene representerer et rommonster da de ofte blir fremstilt i eldre dataspill som f.eks. Space Invaders, tenk 8-bit grafikk og gamle shoot em up-spill på arkadeautomater eller gamle videospill som Nintendo, Sega og Intellivision. Bare en ekte retrovariant av et rommonster som Elder Millennials er vant til å se dem. Ofte brukt i sammenhenger der du snakker om rom og liv utenfor jorden, men også like ofte når det kommer til video- eller dataspill og annet relatert til spill og popkultur.


Info om emoji romvesen monster

Her kan du lese mer om emojin 👾. Emojin romvesen monster tilhører den interne emoji-gruppen Halloween.  Hovedgruppen som emojin romvesen monster tilhører, er Smilefjes og personer, en gruppe som den deler sammen med en annen 475 lignende emoji. Mange emojis er også tilgjengelige i forskjellige varianter, for eksempel andre hudfarger, just romvesen monster det er imidlertid ingen varianter til.


Emoji romvesen monster på andre språk

Hvis du er nysgjerrig på hva emojin kalles på andre språk, f.eks. De andre nordiske språkene som finsk, svensk og dansk, så du kan se nedenfor.

🇺🇸 Engelsk: Alien monster
🇳🇴 Svensk: Rymdmonster
🇩🇰 Dansk: Fremmed uhyre
🇫🇮 Finsk: Avaruushirviö

Kopier og bruk emoji 👾

Hvis du vil kopiere emojin romvesen monster til for eksempel å bruke den i en epost eller i en prat, må du bare klikke på knappen "Klikk her for å kopiere emojin" under emojin øverst på siden. Emojin vil da ende opp i utklippstavlen, og du kan enkelt lime det på vanlig måte - f.eks. ved å trykke ctrl+v (eller cmd+v på en Mac) hvis du sitter på en vanlig datamaskin. MERK! Denne funksjonen virker ikke på smarttelefoner, og er derfor skjult, der du i stedet kan trykke fingeren mot emojin i noen sekunder til en dialogboks vises, spør om du vil kopiere den, så kan du enkelt markere (hvis den ikke allerede har blitt automatisk ) og deretter kopiere emoin.

Hex og HTML-kode for emojin

Nedenfor finner du også emojins hex-kode og et ferdigkodet eksempel som er klart til bruk direkte i en HTML-fil.

Hex-kode:   1F47E

Bruk i HTML:   👾


Andre emojis i gruppen "smilefjes og personer"