✊🏿✊🏽✊🏾 | 🦠
 

Emoji 🤷 - Person som trekker på skuldrene

🤷

Emojin er kopiert og klar til å lime inn!

Hva betyr 🤷

Denne emojiene representerer en person som trekker på skuldrene, på en måte som kommuniserer at han ikke kjenner og ikke bryr seg mye om emnet som diskuteres. I tekstform (emoticon) kalles dette uttrykket shruggie og er vanligvis skrevet som: ¯\_(ツ)_/¯. Emojin representerer en ikke-kjønn person og er derfor kjønnsnøytral, men det er også variasjoner av den der en mann eller en kvinne blir fremstilt.

Info om emoji person som trekker på skuldrene

Her kan du lese mer om emojin 🤷. Hovedgruppen som emojin person som trekker på skuldrene tilhører, er Smilefjes og personer, en gruppe som den deler sammen med en annen 433 lignende emoji. Mange emojis er også tilgjengelige i forskjellige varianter, for eksempel andre hudfarger, just person som trekker på skuldrene det er faktisk flere varianter av, bla ned litt på siden for å se dem.

Emoji person som trekker på skuldrene på andre språk

Hvis du er nysgjerrig på hva emojin kalles på andre språk, f.eks. De andre nordiske språkene som finsk, svensk og dansk, så du kan se nedenfor.

🇺🇸 Engelsk: Person shrugging
🇳🇴 Svensk: Person som rycker på axlarna
🇩🇰 Dansk: Person der trækker på skulderen
🇫🇮 Finsk: Henkilö kehittää olkiaan

Andre varianter av emoji "person som trekker på skuldrene"


Kopier og bruk emoji 🤷

Hvis du vil kopiere emojin person som trekker på skuldrene til for eksempel å bruke den i en epost eller i en prat, må du bare klikke på knappen "Klikk her for å kopiere emojin" under emojin øverst på siden. Emojin vil da ende opp i utklippstavlen, og du kan enkelt lime det på vanlig måte - f.eks. ved å trykke ctrl+v (eller cmd+v på en Mac) hvis du sitter på en vanlig datamaskin. MERK! Denne funksjonen virker ikke på smarttelefoner, og er derfor skjult, der du i stedet kan trykke fingeren mot emojin i noen sekunder til en dialogboks vises, spør om du vil kopiere den, så kan du enkelt markere (hvis den ikke allerede har blitt automatisk ) og deretter kopiere emoin.

Hex og HTML-kode for emojin

Nedenfor finner du også emojins hex-kode og et ferdigkodet eksempel som er klart til bruk direkte i en HTML-fil.

Hex-kode:   1F937

Bruk i HTML:   🤷

Andre emojis i gruppen "smilefjes og personer"