Emoji 🤷 - Person som trekker på skuldrene

🤷

Emojin er kopiert og klar til å lime inn!

Hva betyr 🤷

Denne emojiene representerer en person som trekker på skuldrene, på en måte som kommuniserer at han ikke kjenner og ikke bryr seg mye om emnet som diskuteres. I tekstform (emoticon) kalles dette uttrykket shruggie og er vanligvis skrevet som: ¯\_(ツ)_/¯. Emojin representerer en ikke-kjønn person og er derfor kjønnsnøytral, men det er også variasjoner av den der en mann eller en kvinne blir fremstilt.


Statistikk for emoji 🤷

Som den største emoji-siden i Norge har vi også mulighet til å samle inn store mengder statistikk om populariteten til alle emojiene, og akkurat denne emojien 🤷 ("person som trekker på skuldrene"), er på plass 137 av alle 1897 emojiene i topplisten for i år. Den mest populære måneden når det gjelder bruk av emojien 🤷 er februar, sist den hadde omtrent 80 visninger på siden vår i løpet av denne måneden. Måneden som er den nest mest populære måneden er april. Nedenfor er en graf som viser hvor mange prosent av alle årets visninger som faller på de respektive månedene i året for emoji 🤷.


Andre varianter av emoji "person som trekker på skuldrene"

Person som trekker på skuldrene er en type emoji som har hudfargevarianter, nedenfor finner du alle varianter av emoji. Klikk på en hvilken som helst hudfarge -emoji for å kopiere den til utklippstavlen, så kan du lime den inn hvor som helst.

🤷🏻

Hva betyr 🤷🏻

Emoji 🤷🏻 er en hudfargevariant av den originale emojien, denne spesielle varianten kalles "person som trekker på skuldrene, lys hudfarge" og representerer emoji person som trekker på skuldrene med lys hudfarge.

🤷🏼

Hva betyr 🤷🏼

Emoji 🤷🏼 er en hudfargevariant av den originale emojien, denne spesielle varianten kalles "person som trekker på skuldrene, beige hudfarge" og representerer emoji person som trekker på skuldrene med beige hudfarge.

🤷🏽

Hva betyr 🤷🏽

Emoji 🤷🏽 er en hudfargevariant av den originale emojien, denne spesielle varianten kalles "person som trekker på skuldrene, lysebrun hudfarge" og representerer emoji person som trekker på skuldrene med lysebrun hudfarge.

🤷🏾

Hva betyr 🤷🏾

Emoji 🤷🏾 er en hudfargevariant av den originale emojien, denne spesielle varianten kalles "person som trekker på skuldrene, mørk brun hudfarge" og representerer emoji person som trekker på skuldrene med mørk brun hudfarge.

🤷🏿

Hva betyr 🤷🏿

Emoji 🤷🏿 er en hudfargevariant av den originale emojien, denne spesielle varianten kalles "person som trekker på skuldrene, mørk hudfarge" og representerer emoji person som trekker på skuldrene med mørk hudfarge.


Info om emoji person som trekker på skuldrene

Her kan du lese mer om emojin 🤷. Hovedgruppen som emojin person som trekker på skuldrene tilhører, er Smilefjes og personer, en gruppe som den deler sammen med en annen 1896 lignende emoji. Mange emojis er også tilgjengelige i forskjellige varianter, for eksempel andre hudfarger, just person som trekker på skuldrene det er faktisk flere varianter av, bla ned litt på siden for å se dem.


Emoji person som trekker på skuldrene på andre språk

Hvis du er nysgjerrig på hva emojin kalles på andre språk, f.eks. De andre nordiske språkene som finsk, svensk og dansk, så du kan se nedenfor.

🇺🇸 Engelsk: Person shrugging
🇳🇴 Svensk: Person som rycker på axlarna
🇩🇰 Dansk: Person der trækker på skulderen
🇫🇮 Finsk: Henkilö kehittää olkiaan

Kopier og bruk emoji 🤷

Hvis du vil kopiere emojin person som trekker på skuldrene til for eksempel å bruke den i en epost eller i en prat, må du bare klikke på knappen "Klikk her for å kopiere emojin" under emojin øverst på siden. Emojin vil da ende opp i utklippstavlen, og du kan enkelt lime det på vanlig måte - f.eks. ved å trykke ctrl+v (eller cmd+v på en Mac) hvis du sitter på en vanlig datamaskin. MERK! Denne funksjonen virker ikke på smarttelefoner, og er derfor skjult, der du i stedet kan trykke fingeren mot emojin i noen sekunder til en dialogboks vises, spør om du vil kopiere den, så kan du enkelt markere (hvis den ikke allerede har blitt automatisk ) og deretter kopiere emoin.

Hex og HTML-kode for emojin

Nedenfor finner du også emojins hex-kode og et ferdigkodet eksempel som er klart til bruk direkte i en HTML-fil.

Hex-kode:   1F937

Bruk i HTML:   🤷


Andre emojis i gruppen "smilefjes og personer"