Emoji 🤛 - Knyttneve vendt mot venstre

🤛

Emojin er kopiert og klar til å lime inn!

Hva betyr 🤛

Denne emojiene representerer en knyttet knyttneve som peker til venstre brukes ofte i forbindelse med at emoji representerer en knyttneven som peker til høyre for å symbolisere en komplett knyttnevebukk.


Andre varianter av emoji "knyttneve vendt mot venstre"

Knyttneve vendt mot venstre er en type emoji som har hudfargevarianter, nedenfor finner du alle varianter av emoji. Klikk på en hvilken som helst hudfarge -emoji for å kopiere den til utklippstavlen, så kan du lime den inn hvor som helst.

🤛🏻
Knyttneve vendt mot venstre, lys hudfarge
🤛🏼
Knyttneve vendt mot venstre, beige hudfarge
🤛🏽
Knyttneve vendt mot venstre, lysebrun hudfarge
🤛🏾
Knyttneve vendt mot venstre, mørk brun hudfarge
🤛🏿
Knyttneve vendt mot venstre, mørk hudfarge

Info om emoji knyttneve vendt mot venstre

Her kan du lese mer om emojin 🤛. Hovedgruppen som emojin knyttneve vendt mot venstre tilhører, er Smilefjes og personer, en gruppe som den deler sammen med en annen 453 lignende emoji. Mange emojis er også tilgjengelige i forskjellige varianter, for eksempel andre hudfarger, just knyttneve vendt mot venstre det er faktisk flere varianter av, bla ned litt på siden for å se dem.


Emoji knyttneve vendt mot venstre på andre språk

Hvis du er nysgjerrig på hva emojin kalles på andre språk, f.eks. De andre nordiske språkene som finsk, svensk og dansk, så du kan se nedenfor.

🇺🇸 Engelsk: Left-facing fist
🇳🇴 Svensk: Knytnäve åt vänster
🇩🇰 Dansk: Knytnæve, der vender mod venstre
🇫🇮 Finsk: Vasemmalle osoittava nyrkki

Kopier og bruk emoji 🤛

Hvis du vil kopiere emojin knyttneve vendt mot venstre til for eksempel å bruke den i en epost eller i en prat, må du bare klikke på knappen "Klikk her for å kopiere emojin" under emojin øverst på siden. Emojin vil da ende opp i utklippstavlen, og du kan enkelt lime det på vanlig måte - f.eks. ved å trykke ctrl+v (eller cmd+v på en Mac) hvis du sitter på en vanlig datamaskin. MERK! Denne funksjonen virker ikke på smarttelefoner, og er derfor skjult, der du i stedet kan trykke fingeren mot emojin i noen sekunder til en dialogboks vises, spør om du vil kopiere den, så kan du enkelt markere (hvis den ikke allerede har blitt automatisk ) og deretter kopiere emoin.

Hex og HTML-kode for emojin

Nedenfor finner du også emojins hex-kode og et ferdigkodet eksempel som er klart til bruk direkte i en HTML-fil.

Hex-kode:   1F91B

Bruk i HTML:   🤛


Andre emojis i gruppen "smilefjes og personer"