Emoji 🤭 - Rødmende ansikt med hånden foran munnen

🤭

Emojin er kopiert og klar til å lime inn!

Hva betyr 🤭

Et gult ansikt med åpne og litt lekne øyne og med en hånd som dekker emojis munn. Tanken med denne emojiene er at den skal uttrykke følelsen av oops! eller for eksempel å uttrykke overraskelse over at noen kan være litt ærlige og rettferdige.

Info om emoji rødmende ansikt med hånden foran munnen

Her kan du lese mer om emojin 🤭. Emojin rødmende ansikt med hånden foran munnen tilhører den interne emoji-gruppen Koronavirus.  Hovedgruppen som emojin rødmende ansikt med hånden foran munnen tilhører, er Smilefjes og personer, en gruppe som den deler sammen med en annen 448 lignende emoji. Mange emojis er også tilgjengelige i forskjellige varianter, for eksempel andre hudfarger, just rødmende ansikt med hånden foran munnen det er imidlertid ingen varianter til.

Emoji rødmende ansikt med hånden foran munnen på andre språk

Hvis du er nysgjerrig på hva emojin kalles på andre språk, f.eks. De andre nordiske språkene som finsk, svensk og dansk, så du kan se nedenfor.

🇺🇸 Engelsk: Blushing Face With Hand Over Mouth
🇳🇴 Svensk: Rodnande ansikte med handen för munnen
🇩🇰 Dansk: Rødmende ansigt med hånd foran munden
🇫🇮 Finsk: Punastuneet kasvot ja käsi suun edessä

Kopier og bruk emoji 🤭

Hvis du vil kopiere emojin rødmende ansikt med hånden foran munnen til for eksempel å bruke den i en epost eller i en prat, må du bare klikke på knappen "Klikk her for å kopiere emojin" under emojin øverst på siden. Emojin vil da ende opp i utklippstavlen, og du kan enkelt lime det på vanlig måte - f.eks. ved å trykke ctrl+v (eller cmd+v på en Mac) hvis du sitter på en vanlig datamaskin. MERK! Denne funksjonen virker ikke på smarttelefoner, og er derfor skjult, der du i stedet kan trykke fingeren mot emojin i noen sekunder til en dialogboks vises, spør om du vil kopiere den, så kan du enkelt markere (hvis den ikke allerede har blitt automatisk ) og deretter kopiere emoin.

Hex og HTML-kode for emojin

Nedenfor finner du også emojins hex-kode og et ferdigkodet eksempel som er klart til bruk direkte i en HTML-fil.

Hex-kode:   1F92D

Bruk i HTML:   🤭

Andre emojis i gruppen "smilefjes og personer"