Emoji 👌 - OK-håndsymbol

👌

Emojin er kopiert og klar til å lime inn!

Hva betyr 👌

Denne emojiene representerer en hånd der tuppen av pekefingeren og tommelen berører hverandre og danner en åpen sirkel, brukt over hele verden for å uttrykke f.eks. "Jeg har det bra" eller "Det går bra".

Info om emoji ok-håndsymbol

Her kan du lese mer om emojin 👌. Hovedgruppen som emojin ok-håndsymbol tilhører, er Smilefjes og personer, en gruppe som den deler sammen med en annen 448 lignende emoji. Mange emojis er også tilgjengelige i forskjellige varianter, for eksempel andre hudfarger, just ok-håndsymbol det er faktisk flere varianter av, bla ned litt på siden for å se dem.

Emoji ok-håndsymbol på andre språk

Hvis du er nysgjerrig på hva emojin kalles på andre språk, f.eks. De andre nordiske språkene som finsk, svensk og dansk, så du kan se nedenfor.

🇺🇸 Engelsk: Ok hand sign
🇳🇴 Svensk: OK-handtecken
🇩🇰 Dansk: Håndtegn for OK
🇫🇮 Finsk: OK-käsimerkki

Andre varianter av emoji "ok-håndsymbol"


Kopier og bruk emoji 👌

Hvis du vil kopiere emojin ok-håndsymbol til for eksempel å bruke den i en epost eller i en prat, må du bare klikke på knappen "Klikk her for å kopiere emojin" under emojin øverst på siden. Emojin vil da ende opp i utklippstavlen, og du kan enkelt lime det på vanlig måte - f.eks. ved å trykke ctrl+v (eller cmd+v på en Mac) hvis du sitter på en vanlig datamaskin. MERK! Denne funksjonen virker ikke på smarttelefoner, og er derfor skjult, der du i stedet kan trykke fingeren mot emojin i noen sekunder til en dialogboks vises, spør om du vil kopiere den, så kan du enkelt markere (hvis den ikke allerede har blitt automatisk ) og deretter kopiere emoin.

Hex og HTML-kode for emojin

Nedenfor finner du også emojins hex-kode og et ferdigkodet eksempel som er klart til bruk direkte i en HTML-fil.

Hex-kode:   1F44C

Bruk i HTML:   👌

Andre emojis i gruppen "smilefjes og personer"