Emoji 😰 - Ansikt med åpen munn og kaldsvette

😰

Emojin er kopiert og klar til å lime inn!

Hva betyr 😰

Et gult ansikt med en lyseblå panner, buede øyenbryn med litt urolige øyne, og en ganske sammensnørt munn, med en stor svette som drypper fra pannen. Brukes ofte til å uttrykke følelser som å være kaldsvett, skuffet, redd, engstelig eller trist.


Info om emoji ansikt med åpen munn og kaldsvette

Her kan du lese mer om emojin 😰. Emojin ansikt med åpen munn og kaldsvette tilhører de interne emoji-gruppene Halloween, Koronavirus.  Hovedgruppen som emojin ansikt med åpen munn og kaldsvette tilhører, er Smilefjes og personer, en gruppe som den deler sammen med en annen 475 lignende emoji. Mange emojis er også tilgjengelige i forskjellige varianter, for eksempel andre hudfarger, just ansikt med åpen munn og kaldsvette det er imidlertid ingen varianter til.


Emoji ansikt med åpen munn og kaldsvette på andre språk

Hvis du er nysgjerrig på hva emojin kalles på andre språk, f.eks. De andre nordiske språkene som finsk, svensk og dansk, så du kan se nedenfor.

🇺🇸 Engelsk: Face with open mouth and cold sweat
🇳🇴 Svensk: Ansikte med öppen mun och kallsvett
🇩🇰 Dansk: Ansigt med åben mund og koldsved
🇫🇮 Finsk: Avoin suu ja kylmä hiki

Kopier og bruk emoji 😰

Hvis du vil kopiere emojin ansikt med åpen munn og kaldsvette til for eksempel å bruke den i en epost eller i en prat, må du bare klikke på knappen "Klikk her for å kopiere emojin" under emojin øverst på siden. Emojin vil da ende opp i utklippstavlen, og du kan enkelt lime det på vanlig måte - f.eks. ved å trykke ctrl+v (eller cmd+v på en Mac) hvis du sitter på en vanlig datamaskin. MERK! Denne funksjonen virker ikke på smarttelefoner, og er derfor skjult, der du i stedet kan trykke fingeren mot emojin i noen sekunder til en dialogboks vises, spør om du vil kopiere den, så kan du enkelt markere (hvis den ikke allerede har blitt automatisk ) og deretter kopiere emoin.

Hex og HTML-kode for emojin

Nedenfor finner du også emojins hex-kode og et ferdigkodet eksempel som er klart til bruk direkte i en HTML-fil.

Hex-kode:   1F630

Bruk i HTML:   😰


Andre emojis i gruppen "smilefjes og personer"