Emoji 🏃‍♂️‍➡️ - Mann som løper mot høyre

🏃‍♂️‍➡️

Emojin er kopiert og klar til å lime inn!

Hva betyr 🏃‍♂️‍➡️

Betydningen av denne emoji kan finne ut ved å sjekke navnet sitt som utgangspunkt, som er mann som løper mot høyre. Du kan til og med få ledetråder ved å sjekke ut det engelske originale navnet, som er man running facing right.


Statistikk for emoji 🏃‍♂️‍➡️

Som den største emoji-siden i Norge har vi også mulighet til å samle inn store mengder statistikk om populariteten til alle emojiene, og akkurat denne emojien 🏃‍♂️‍➡️ ("mann som løper mot høyre"), er på plass 1868 av alle 1897 emojiene i topplisten for i år. Den mest populære måneden når det gjelder bruk av emojien 🏃‍♂️‍➡️ er mai, sist den hadde omtrent 30 visninger på siden vår i løpet av denne måneden. Nedenfor er en graf som viser hvor mange prosent av alle årets visninger som faller på de respektive månedene i året for emoji 🏃‍♂️‍➡️.


Andre varianter av emoji "mann som løper mot høyre"

Mann som løper mot høyre er en type emoji som har hudfargevarianter, nedenfor finner du alle varianter av emoji. Klikk på en hvilken som helst hudfarge -emoji for å kopiere den til utklippstavlen, så kan du lime den inn hvor som helst.

🏃🏻‍♂️‍➡️

Hva betyr 🏃🏻‍♂️‍➡️

Emoji 🏃🏻‍♂️‍➡️ er en hudfargevariant av den originale emojien, denne spesielle varianten kalles "mann som løper mot høyre, lys hudfarge" og representerer emoji mann som løper mot høyre med lys hudfarge.

🏃🏼‍♂️‍➡️

Hva betyr 🏃🏼‍♂️‍➡️

Emoji 🏃🏼‍♂️‍➡️ er en hudfargevariant av den originale emojien, denne spesielle varianten kalles "mann som løper mot høyre, beige hudfarge" og representerer emoji mann som løper mot høyre med beige hudfarge.

🏃🏽‍♂️‍➡️

Hva betyr 🏃🏽‍♂️‍➡️

Emoji 🏃🏽‍♂️‍➡️ er en hudfargevariant av den originale emojien, denne spesielle varianten kalles "mann som løper mot høyre, lysebrun hudfarge" og representerer emoji mann som løper mot høyre med lysebrun hudfarge.

🏃🏾‍♂️‍➡️

Hva betyr 🏃🏾‍♂️‍➡️

Emoji 🏃🏾‍♂️‍➡️ er en hudfargevariant av den originale emojien, denne spesielle varianten kalles "mann som løper mot høyre, mørk brun hudfarge" og representerer emoji mann som løper mot høyre med mørk brun hudfarge.

🏃🏿‍♂️‍➡️

Hva betyr 🏃🏿‍♂️‍➡️

Emoji 🏃🏿‍♂️‍➡️ er en hudfargevariant av den originale emojien, denne spesielle varianten kalles "mann som løper mot høyre, mørk hudfarge" og representerer emoji mann som løper mot høyre med mørk hudfarge.


Info om emoji mann som løper mot høyre

Her kan du lese mer om emojin 🏃‍♂️‍➡️. Hovedgruppen som emojin mann som løper mot høyre tilhører, er Smilefjes og personer, en gruppe som den deler sammen med en annen 1896 lignende emoji. Mange emojis er også tilgjengelige i forskjellige varianter, for eksempel andre hudfarger, just mann som løper mot høyre det er faktisk flere varianter av, bla ned litt på siden for å se dem.


Emoji mann som løper mot høyre på andre språk

Hvis du er nysgjerrig på hva emojin kalles på andre språk, f.eks. De andre nordiske språkene som finsk, svensk og dansk, så du kan se nedenfor.

🇺🇸 Engelsk: Man running facing right
🇳🇴 Svensk: Man springer vänd mot höger
🇩🇰 Dansk: Mand, der løber til højre
🇫🇮 Finsk: Mies juoksee kasvot oikealle

Kopier og bruk emoji 🏃‍♂️‍➡️

Hvis du vil kopiere emojin mann som løper mot høyre til for eksempel å bruke den i en epost eller i en prat, må du bare klikke på knappen "Klikk her for å kopiere emojin" under emojin øverst på siden. Emojin vil da ende opp i utklippstavlen, og du kan enkelt lime det på vanlig måte - f.eks. ved å trykke ctrl+v (eller cmd+v på en Mac) hvis du sitter på en vanlig datamaskin. MERK! Denne funksjonen virker ikke på smarttelefoner, og er derfor skjult, der du i stedet kan trykke fingeren mot emojin i noen sekunder til en dialogboks vises, spør om du vil kopiere den, så kan du enkelt markere (hvis den ikke allerede har blitt automatisk ) og deretter kopiere emoin.

Hex og HTML-kode for emojin

Nedenfor finner du også emojins hex-kode og et ferdigkodet eksempel som er klart til bruk direkte i en HTML-fil.

Hex-kode:   1F3C3 200D 2642 FE0F 200D 27A1 FE0F

Bruk i HTML:   🏃‍♂️‍➡️


Andre emojis i gruppen "smilefjes og personer"