Emoji 👼 - Kjerub

👼

Emojin er kopiert og klar til å lime inn!

Hva betyr 👼

Betydningen av denne emoji kan finne ut ved å sjekke navnet sitt som utgangspunkt, som er kjerub. Du kan til og med få ledetråder ved å sjekke ut det engelske originale navnet, som er baby angel.


Statistikk for emoji 👼

Som den største emoji-siden i Norge har vi også mulighet til å samle inn store mengder statistikk om populariteten til alle emojiene, og akkurat denne emojien 👼 ("kjerub"), er på plass 688 av alle 1897 emojiene i topplisten for i år. Den mest populære måneden når det gjelder bruk av emojien 👼 er februar, sist den hadde omtrent 30 visninger på siden vår i løpet av denne måneden. Måneden som er den nest mest populære måneden er april. Nedenfor er en graf som viser hvor mange prosent av alle årets visninger som faller på de respektive månedene i året for emoji 👼.


Andre varianter av emoji "kjerub"

Kjerub er en type emoji som har hudfargevarianter, nedenfor finner du alle varianter av emoji. Klikk på en hvilken som helst hudfarge -emoji for å kopiere den til utklippstavlen, så kan du lime den inn hvor som helst.

👼🏻

Hva betyr 👼🏻

Emoji 👼🏻 er en hudfargevariant av den originale emojien, denne spesielle varianten kalles "kjerub, lys hudfarge" og representerer emoji kjerub med lys hudfarge.

👼🏼

Hva betyr 👼🏼

Emoji 👼🏼 er en hudfargevariant av den originale emojien, denne spesielle varianten kalles "kjerub, beige hudfarge" og representerer emoji kjerub med beige hudfarge.

👼🏽

Hva betyr 👼🏽

Emoji 👼🏽 er en hudfargevariant av den originale emojien, denne spesielle varianten kalles "kjerub, lysebrun hudfarge" og representerer emoji kjerub med lysebrun hudfarge.

👼🏾

Hva betyr 👼🏾

Emoji 👼🏾 er en hudfargevariant av den originale emojien, denne spesielle varianten kalles "kjerub, mørk brun hudfarge" og representerer emoji kjerub med mørk brun hudfarge.

👼🏿

Hva betyr 👼🏿

Emoji 👼🏿 er en hudfargevariant av den originale emojien, denne spesielle varianten kalles "kjerub, mørk hudfarge" og representerer emoji kjerub med mørk hudfarge.


Info om emoji kjerub

Her kan du lese mer om emojin 👼. Emojin kjerub tilhører de interne emoji-gruppene Morsdag, Farsdag.  Hovedgruppen som emojin kjerub tilhører, er Smilefjes og personer, en gruppe som den deler sammen med en annen 1896 lignende emoji. Mange emojis er også tilgjengelige i forskjellige varianter, for eksempel andre hudfarger, just kjerub det er faktisk flere varianter av, bla ned litt på siden for å se dem.


Emoji kjerub på andre språk

Hvis du er nysgjerrig på hva emojin kalles på andre språk, f.eks. De andre nordiske språkene som finsk, svensk og dansk, så du kan se nedenfor.

🇺🇸 Engelsk: Baby angel
🇳🇴 Svensk: Babyängel
🇩🇰 Dansk: Englebarn
🇫🇮 Finsk: Vauvaenkeli

Kopier og bruk emoji 👼

Hvis du vil kopiere emojin kjerub til for eksempel å bruke den i en epost eller i en prat, må du bare klikke på knappen "Klikk her for å kopiere emojin" under emojin øverst på siden. Emojin vil da ende opp i utklippstavlen, og du kan enkelt lime det på vanlig måte - f.eks. ved å trykke ctrl+v (eller cmd+v på en Mac) hvis du sitter på en vanlig datamaskin. MERK! Denne funksjonen virker ikke på smarttelefoner, og er derfor skjult, der du i stedet kan trykke fingeren mot emojin i noen sekunder til en dialogboks vises, spør om du vil kopiere den, så kan du enkelt markere (hvis den ikke allerede har blitt automatisk ) og deretter kopiere emoin.

Hex og HTML-kode for emojin

Nedenfor finner du også emojins hex-kode og et ferdigkodet eksempel som er klart til bruk direkte i en HTML-fil.

Hex-kode:   1F47C

Bruk i HTML:   👼


Andre emojis i gruppen "smilefjes og personer"