Emoji 🙂 - Lett smilende ansikt

🙂

Emojin er kopiert og klar til å lime inn!

Hva betyr 🙂

Et gult ansikt med enkle åpne øyne og et smalt og lukket smil, ganske nøytralt. Må uttrykke positive, glade og vennlige følelser, men kan noen ganger oppfattes som og brukes til å uttrykke ironi eller til å være nedlatende - nesten som å si at noe er greit, selv om det ikke er det. På en måte kan det noen ganger også oppleves som ganske passivt aggressivt.


Info om emoji lett smilende ansikt

Her kan du lese mer om emojin 🙂. Hovedgruppen som emojin lett smilende ansikt tilhører, er Smilefjes og personer, en gruppe som den deler sammen med en annen 475 lignende emoji. Mange emojis er også tilgjengelige i forskjellige varianter, for eksempel andre hudfarger, just lett smilende ansikt det er imidlertid ingen varianter til.


Emoji lett smilende ansikt på andre språk

Hvis du er nysgjerrig på hva emojin kalles på andre språk, f.eks. De andre nordiske språkene som finsk, svensk og dansk, så du kan se nedenfor.

🇺🇸 Engelsk: Slightly smiling face
🇳🇴 Svensk: Småleende ansikte
🇩🇰 Dansk: En anelse smilende ansigt
🇫🇮 Finsk: Hienoisesti hymyilevät kasvot

Kopier og bruk emoji 🙂

Hvis du vil kopiere emojin lett smilende ansikt til for eksempel å bruke den i en epost eller i en prat, må du bare klikke på knappen "Klikk her for å kopiere emojin" under emojin øverst på siden. Emojin vil da ende opp i utklippstavlen, og du kan enkelt lime det på vanlig måte - f.eks. ved å trykke ctrl+v (eller cmd+v på en Mac) hvis du sitter på en vanlig datamaskin. MERK! Denne funksjonen virker ikke på smarttelefoner, og er derfor skjult, der du i stedet kan trykke fingeren mot emojin i noen sekunder til en dialogboks vises, spør om du vil kopiere den, så kan du enkelt markere (hvis den ikke allerede har blitt automatisk ) og deretter kopiere emoin.

Hex og HTML-kode for emojin

Nedenfor finner du også emojins hex-kode og et ferdigkodet eksempel som er klart til bruk direkte i en HTML-fil.

Hex-kode:   1F642

Bruk i HTML:   🙂


Andre emojis i gruppen "smilefjes og personer"