Emoji 🤒 - Ansikt med termometer

🤒

Emojin er kopiert og klar til å lime inn!

Hva betyr 🤒

Et gult ansikt med enkle øyne og litt bøyde triste øyenbryn, rosenrøde kinn og en lukket munn der det stikker ut et termometer. Brukes først og fremst for å formidle at en person har feber og er syk, men brukes også til å representere sykdom generelt.


Info om emoji ansikt med termometer

Her kan du lese mer om emojin 🤒. Emojin ansikt med termometer tilhører den interne emoji-gruppen Koronavirus.  Hovedgruppen som emojin ansikt med termometer tilhører, er Smilefjes og personer, en gruppe som den deler sammen med en annen 475 lignende emoji. Mange emojis er også tilgjengelige i forskjellige varianter, for eksempel andre hudfarger, just ansikt med termometer det er imidlertid ingen varianter til.


Emoji ansikt med termometer på andre språk

Hvis du er nysgjerrig på hva emojin kalles på andre språk, f.eks. De andre nordiske språkene som finsk, svensk og dansk, så du kan se nedenfor.

🇺🇸 Engelsk: Face with thermometer
🇳🇴 Svensk: Ansikte med termometer
🇩🇰 Dansk: Ansigt med termometer
🇫🇮 Finsk: Kasvot ja kuumemittari

Kopier og bruk emoji 🤒

Hvis du vil kopiere emojin ansikt med termometer til for eksempel å bruke den i en epost eller i en prat, må du bare klikke på knappen "Klikk her for å kopiere emojin" under emojin øverst på siden. Emojin vil da ende opp i utklippstavlen, og du kan enkelt lime det på vanlig måte - f.eks. ved å trykke ctrl+v (eller cmd+v på en Mac) hvis du sitter på en vanlig datamaskin. MERK! Denne funksjonen virker ikke på smarttelefoner, og er derfor skjult, der du i stedet kan trykke fingeren mot emojin i noen sekunder til en dialogboks vises, spør om du vil kopiere den, så kan du enkelt markere (hvis den ikke allerede har blitt automatisk ) og deretter kopiere emoin.

Hex og HTML-kode for emojin

Nedenfor finner du også emojins hex-kode og et ferdigkodet eksempel som er klart til bruk direkte i en HTML-fil.

Hex-kode:   1F912

Bruk i HTML:   🤒


Andre emojis i gruppen "smilefjes og personer"