Emoji 💁‍♀️ - Kvinne i infoskranke

💁‍♀️

Emojin er kopiert og klar til å lime inn!

Hva betyr 💁‍♀️

Betydningen av denne emoji kan finne ut ved å sjekke navnet sitt som utgangspunkt, som er kvinne i infoskranke. Du kan til og med få ledetråder ved å sjekke ut det engelske originale navnet, som er information desk woman.


Andre varianter av emoji "kvinne i infoskranke"

Kvinne i infoskranke er en type emoji som har hudfargevarianter, nedenfor finner du alle varianter av emoji. Klikk på en hvilken som helst hudfarge -emoji for å kopiere den til utklippstavlen, så kan du lime den inn hvor som helst.

💁🏻‍♀️

Hva betyr 💁🏻‍♀️

Emoji 💁🏻‍♀️ er en hudfargevariant av den originale emojien, denne spesielle varianten kalles "kvinne i infoskranke, lys hudfarge" og representerer emoji kvinne i infoskranke med lys hudfarge.

💁🏼‍♀️

Hva betyr 💁🏼‍♀️

Emoji 💁🏼‍♀️ er en hudfargevariant av den originale emojien, denne spesielle varianten kalles "kvinne i infoskranke, beige hudfarge" og representerer emoji kvinne i infoskranke med beige hudfarge.

💁🏽‍♀️

Hva betyr 💁🏽‍♀️

Emoji 💁🏽‍♀️ er en hudfargevariant av den originale emojien, denne spesielle varianten kalles "kvinne i infoskranke, lysebrun hudfarge" og representerer emoji kvinne i infoskranke med lysebrun hudfarge.

💁🏾‍♀️

Hva betyr 💁🏾‍♀️

Emoji 💁🏾‍♀️ er en hudfargevariant av den originale emojien, denne spesielle varianten kalles "kvinne i infoskranke, mørk brun hudfarge" og representerer emoji kvinne i infoskranke med mørk brun hudfarge.

💁🏿‍♀️

Hva betyr 💁🏿‍♀️

Emoji 💁🏿‍♀️ er en hudfargevariant av den originale emojien, denne spesielle varianten kalles "kvinne i infoskranke, mørk hudfarge" og representerer emoji kvinne i infoskranke med mørk hudfarge.


Info om emoji kvinne i infoskranke

Her kan du lese mer om emojin 💁‍♀️. Hovedgruppen som emojin kvinne i infoskranke tilhører, er Smilefjes og personer, en gruppe som den deler sammen med en annen 472 lignende emoji. Mange emojis er også tilgjengelige i forskjellige varianter, for eksempel andre hudfarger, just kvinne i infoskranke det er faktisk flere varianter av, bla ned litt på siden for å se dem.


Emoji kvinne i infoskranke på andre språk

Hvis du er nysgjerrig på hva emojin kalles på andre språk, f.eks. De andre nordiske språkene som finsk, svensk og dansk, så du kan se nedenfor.

🇺🇸 Engelsk: Information desk woman
🇳🇴 Svensk: Kvinna i informationsdisken
🇩🇰 Dansk: Kvinde ved informationsskranke
🇫🇮 Finsk: Neuvontapistenainen

Kopier og bruk emoji 💁‍♀️

Hvis du vil kopiere emojin kvinne i infoskranke til for eksempel å bruke den i en epost eller i en prat, må du bare klikke på knappen "Klikk her for å kopiere emojin" under emojin øverst på siden. Emojin vil da ende opp i utklippstavlen, og du kan enkelt lime det på vanlig måte - f.eks. ved å trykke ctrl+v (eller cmd+v på en Mac) hvis du sitter på en vanlig datamaskin. MERK! Denne funksjonen virker ikke på smarttelefoner, og er derfor skjult, der du i stedet kan trykke fingeren mot emojin i noen sekunder til en dialogboks vises, spør om du vil kopiere den, så kan du enkelt markere (hvis den ikke allerede har blitt automatisk ) og deretter kopiere emoin.

Hex og HTML-kode for emojin

Nedenfor finner du også emojins hex-kode og et ferdigkodet eksempel som er klart til bruk direkte i en HTML-fil.

Hex-kode:   1F481 200D 2640 FE0F

Bruk i HTML:   💁‍♀️


Andre emojis i gruppen "smilefjes og personer"