Emoji 😢 - Gråtende ansikt

😢

Emojin er kopiert og klar til å lime inn!

Hva betyr 😢

Et gult ansikt med buede øyenbryn, triste øyne, og et lite trist uttrykk i munnen, med en tåre fra ett øye som løper langs kinnet. Brukes ofte til å uttrykke milde følelser av tristhet eller smerte, bare at du er trist.

Info om emoji gråtende ansikt

Her kan du lese mer om emojin 😢. Hovedgruppen som emojin gråtende ansikt tilhører, er Smilefjes og personer, en gruppe som den deler sammen med en annen 448 lignende emoji. Mange emojis er også tilgjengelige i forskjellige varianter, for eksempel andre hudfarger, just gråtende ansikt det er imidlertid ingen varianter til.

Emoji gråtende ansikt på andre språk

Hvis du er nysgjerrig på hva emojin kalles på andre språk, f.eks. De andre nordiske språkene som finsk, svensk og dansk, så du kan se nedenfor.

🇺🇸 Engelsk: Crying face
🇳🇴 Svensk: Gråtande ansikte
🇩🇰 Dansk: Grædende ansigt
🇫🇮 Finsk: Itkevät kasvot

Kopier og bruk emoji 😢

Hvis du vil kopiere emojin gråtende ansikt til for eksempel å bruke den i en epost eller i en prat, må du bare klikke på knappen "Klikk her for å kopiere emojin" under emojin øverst på siden. Emojin vil da ende opp i utklippstavlen, og du kan enkelt lime det på vanlig måte - f.eks. ved å trykke ctrl+v (eller cmd+v på en Mac) hvis du sitter på en vanlig datamaskin. MERK! Denne funksjonen virker ikke på smarttelefoner, og er derfor skjult, der du i stedet kan trykke fingeren mot emojin i noen sekunder til en dialogboks vises, spør om du vil kopiere den, så kan du enkelt markere (hvis den ikke allerede har blitt automatisk ) og deretter kopiere emoin.

Hex og HTML-kode for emojin

Nedenfor finner du også emojins hex-kode og et ferdigkodet eksempel som er klart til bruk direkte i en HTML-fil.

Hex-kode:   1F622

Bruk i HTML:   😢

Andre emojis i gruppen "smilefjes og personer"