Emoji 👨‍👩‍👧‍👦 - Familie med mor, far, sønn og datter

👨‍👩‍👧‍👦

Emojin er kopiert og klar til å lime inn!

Hva betyr 👨‍👩‍👧‍👦

Betydningen av denne emoji kan finne ut ved å sjekke navnet sitt som utgangspunkt, som er familie med mor, far, sønn og datter. Du kan til og med få ledetråder ved å sjekke ut det engelske originale navnet, som er family: man, woman, girl, boy.


Info om emoji familie med mor, far, sønn og datter

Her kan du lese mer om emojin 👨‍👩‍👧‍👦. Emojin familie med mor, far, sønn og datter tilhører de interne emoji-gruppene Morsdag, Farsdag.  Hovedgruppen som emojin familie med mor, far, sønn og datter tilhører, er Smilefjes og personer, en gruppe som den deler sammen med en annen 475 lignende emoji. Mange emojis er også tilgjengelige i forskjellige varianter, for eksempel andre hudfarger, just familie med mor, far, sønn og datter det er imidlertid ingen varianter til.


Emoji familie med mor, far, sønn og datter på andre språk

Hvis du er nysgjerrig på hva emojin kalles på andre språk, f.eks. De andre nordiske språkene som finsk, svensk og dansk, så du kan se nedenfor.

🇺🇸 Engelsk: Family: man, woman, girl, boy
🇳🇴 Svensk: Familj (man, kvinna, flicka, pojke)
🇩🇰 Dansk: Familie med mor, far, søn og datter
🇫🇮 Finsk: Perhe, jossa on äiti, isä, poika ja tytär

Kopier og bruk emoji 👨‍👩‍👧‍👦

Hvis du vil kopiere emojin familie med mor, far, sønn og datter til for eksempel å bruke den i en epost eller i en prat, må du bare klikke på knappen "Klikk her for å kopiere emojin" under emojin øverst på siden. Emojin vil da ende opp i utklippstavlen, og du kan enkelt lime det på vanlig måte - f.eks. ved å trykke ctrl+v (eller cmd+v på en Mac) hvis du sitter på en vanlig datamaskin. MERK! Denne funksjonen virker ikke på smarttelefoner, og er derfor skjult, der du i stedet kan trykke fingeren mot emojin i noen sekunder til en dialogboks vises, spør om du vil kopiere den, så kan du enkelt markere (hvis den ikke allerede har blitt automatisk ) og deretter kopiere emoin.

Hex og HTML-kode for emojin

Nedenfor finner du også emojins hex-kode og et ferdigkodet eksempel som er klart til bruk direkte i en HTML-fil.

Hex-kode:   1F468 200D 1F469 200D 1F467 200D 1F466

Bruk i HTML:   👨‍👩‍👧‍👦


Andre emojis i gruppen "smilefjes og personer"