Emoji Ansikt som rekker tunge

😛

Emojin er kopiert og klar til å lime inn!

Info om emoji ansikt som rekker tunge

Her finner du emojin ansikt som rekker tunge avbildet i stor størrelse. Hovedgruppen som emojin ansikt som rekker tunge tilhører, er Smilefjes og personer, en gruppe som den deler sammen med en annen 356 lignende emoji. Mange emojis er også tilgjengelige i forskjellige varianter, for eksempel andre hudfarger, just ansikt som rekker tunge det er imidlertid ingen varianter til.

Emoji ansikt som rekker tunge på andre språk

Hvis du er nysgjerrig på hva emojin ansikt som rekker tunge kalles på andre språk, f.eks. De andre nordiske språkene som finsk, svensk og dansk, så du kan se nedenfor.

🇺🇸 Engelsk: Face with tongue
🇳🇴 Svensk: Ansikte med utsträckt tunga
🇩🇰 Dansk: Ansigt, der rækker tunge
🇫🇮 Finsk: Kasvot ja ulostyönnetty kieli

Hvis du vil kopiere emojin ansikt som rekker tunge for å bruke den for eksempel i en epost eller i en prat, bare klikk på "Kopier" knappen under emojin. Emojin ansikt som rekker tunge vil da ende opp i clipboard, og du kan enkelt lime det på vanlig måte - for eksempel. ved å trykke ctrl+v (eller cmd+v på en Mac) hvis du sitter på en vanlig datamaskin. Nedenfor finner du emojins heksekode samt et ferdigkodet eksempel klar til bruk direkte i en HTML-fil.

Hex-kode:   1F61B

Bruk i HTML:   😛

Andre emojis i gruppen "smilefjes og personer"