Emoji 😭 - Ansikt som gråter høylytt

😭

Emojin er kopiert og klar til å lime inn!

Hva betyr 😭

Et gult ansikt med buede øyenbryn, lukkede triste øyne og en åpen, men komprimert munn som utstråler fortvilelse, med tårer som strømmer ned i kinnene fra begge øynene. Er ment å uttrykke ubeskrivelig variasjon og fortvilelse, men brukes også ofte til å uttrykke overveldende følelser av lykke eller takknemlighet.


Info om emoji ansikt som gråter høylytt

Her kan du lese mer om emojin 😭. Hovedgruppen som emojin ansikt som gråter høylytt tilhører, er Smilefjes og personer, en gruppe som den deler sammen med en annen 475 lignende emoji. Mange emojis er også tilgjengelige i forskjellige varianter, for eksempel andre hudfarger, just ansikt som gråter høylytt det er imidlertid ingen varianter til.


Emoji ansikt som gråter høylytt på andre språk

Hvis du er nysgjerrig på hva emojin kalles på andre språk, f.eks. De andre nordiske språkene som finsk, svensk og dansk, så du kan se nedenfor.

🇺🇸 Engelsk: Loudly crying face
🇳🇴 Svensk: Storgråtande ansikte
🇩🇰 Dansk: Ansigt, der græder højt
🇫🇮 Finsk: Ääneen itkevät kasvot

Kopier og bruk emoji 😭

Hvis du vil kopiere emojin ansikt som gråter høylytt til for eksempel å bruke den i en epost eller i en prat, må du bare klikke på knappen "Klikk her for å kopiere emojin" under emojin øverst på siden. Emojin vil da ende opp i utklippstavlen, og du kan enkelt lime det på vanlig måte - f.eks. ved å trykke ctrl+v (eller cmd+v på en Mac) hvis du sitter på en vanlig datamaskin. MERK! Denne funksjonen virker ikke på smarttelefoner, og er derfor skjult, der du i stedet kan trykke fingeren mot emojin i noen sekunder til en dialogboks vises, spør om du vil kopiere den, så kan du enkelt markere (hvis den ikke allerede har blitt automatisk ) og deretter kopiere emoin.

Hex og HTML-kode for emojin

Nedenfor finner du også emojins hex-kode og et ferdigkodet eksempel som er klart til bruk direkte i en HTML-fil.

Hex-kode:   1F62D

Bruk i HTML:   😭


Andre emojis i gruppen "smilefjes og personer"