Emoji 🫥 - Ansikt med stiplet kant

🫥

Emojin er kopiert og klar til å lime inn!

Hva betyr 🫥

Denne emojien representerer et dempet gult nøytralt ansikt med en stiplet eller stiplet omriss. En mulig betydning av emojien er at den skal representere noen som er usynlig, eller skjult. En annen betydning kan være at den representerer underdanighet, isolasjon og depresjon.

Emojien ble inkludert i listen over emojier i 2022 som en del av Emoji 14.0.


Info om emoji ansikt med stiplet kant

Her kan du lese mer om emojin 🫥. Hovedgruppen som emojin ansikt med stiplet kant tilhører, er Smilefjes og personer, en gruppe som den deler sammen med en annen 472 lignende emoji. Mange emojis er også tilgjengelige i forskjellige varianter, for eksempel andre hudfarger, just ansikt med stiplet kant det er imidlertid ingen varianter til.


Emoji ansikt med stiplet kant på andre språk

Hvis du er nysgjerrig på hva emojin kalles på andre språk, f.eks. De andre nordiske språkene som finsk, svensk og dansk, så du kan se nedenfor.

🇺🇸 Engelsk: Dotted line face
🇳🇴 Svensk: Ansikte med streckad kant
🇩🇰 Dansk: Ansigt med stiplet kant
🇫🇮 Finsk: Kasvot katkoviivalla

Kopier og bruk emoji 🫥

Hvis du vil kopiere emojin ansikt med stiplet kant til for eksempel å bruke den i en epost eller i en prat, må du bare klikke på knappen "Klikk her for å kopiere emojin" under emojin øverst på siden. Emojin vil da ende opp i utklippstavlen, og du kan enkelt lime det på vanlig måte - f.eks. ved å trykke ctrl+v (eller cmd+v på en Mac) hvis du sitter på en vanlig datamaskin. MERK! Denne funksjonen virker ikke på smarttelefoner, og er derfor skjult, der du i stedet kan trykke fingeren mot emojin i noen sekunder til en dialogboks vises, spør om du vil kopiere den, så kan du enkelt markere (hvis den ikke allerede har blitt automatisk ) og deretter kopiere emoin.

Hex og HTML-kode for emojin

Nedenfor finner du også emojins hex-kode og et ferdigkodet eksempel som er klart til bruk direkte i en HTML-fil.

Hex-kode:   1FAE5

Bruk i HTML:   🫥


Andre emojis i gruppen "smilefjes og personer"