Emoji ❤️ - Rødt hjerte

❤️

Emojin er kopiert og klar til å lime inn!

Hva betyr ❤️

Dette er den klassiske kjærligheten emojin, pleide å uttrykke kjærlighet eller å elske noen eller noe. Det representerer lidenskap og en dyp forbindelse til noe, men også romantikk, vennskap og ubetinget kjærlighet.


Statistikk for emoji ❤️

Som den største emoji-siden i Norge har vi også mulighet til å samle inn store mengder statistikk om populariteten til alle emojiene, og akkurat denne emojien ❤️ ("rødt hjerte"), er på plass 4 av alle 1897 emojiene i topplisten for i år. Den mest populære måneden når det gjelder bruk av emojien ❤️ er august, sist den hadde omtrent 530 visninger på siden vår i løpet av denne måneden. Måneden som er den nest mest populære måneden er februar. Nedenfor er en graf som viser hvor mange prosent av alle årets visninger som faller på de respektive månedene i året for emoji ❤️.


Info om emoji rødt hjerte

Her kan du lese mer om emojin ❤️. Emojin rødt hjerte tilhører de interne emoji-gruppene Bryllup, Julaften, Midtsommer, Nyttårsaften, Morsdag, Valentinsdag, Internasjonal kvinnedag, Koronavirus.  Hovedgruppen som emojin rødt hjerte tilhører, er Symboler, en gruppe som den deler sammen med en annen 1896 lignende emoji. Mange emojis er også tilgjengelige i forskjellige varianter, for eksempel andre hudfarger, just rødt hjerte det er imidlertid ingen varianter til.


Emoji rødt hjerte på andre språk

Hvis du er nysgjerrig på hva emojin kalles på andre språk, f.eks. De andre nordiske språkene som finsk, svensk og dansk, så du kan se nedenfor.

🇺🇸 Engelsk: Red heart
🇳🇴 Svensk: Rött hjärta
🇩🇰 Dansk: Rødt hjerte
🇫🇮 Finsk: Punainen sydän

Kopier og bruk emoji ❤️

Hvis du vil kopiere emojin rødt hjerte til for eksempel å bruke den i en epost eller i en prat, må du bare klikke på knappen "Klikk her for å kopiere emojin" under emojin øverst på siden. Emojin vil da ende opp i utklippstavlen, og du kan enkelt lime det på vanlig måte - f.eks. ved å trykke ctrl+v (eller cmd+v på en Mac) hvis du sitter på en vanlig datamaskin. MERK! Denne funksjonen virker ikke på smarttelefoner, og er derfor skjult, der du i stedet kan trykke fingeren mot emojin i noen sekunder til en dialogboks vises, spør om du vil kopiere den, så kan du enkelt markere (hvis den ikke allerede har blitt automatisk ) og deretter kopiere emoin.

Hex og HTML-kode for emojin

Nedenfor finner du også emojins hex-kode og et ferdigkodet eksempel som er klart til bruk direkte i en HTML-fil.

Hex-kode:   2764 FE0F

Bruk i HTML:   ❤️


Andre emojis i gruppen "symboler"