Emoji ♀️ - Kvinne tegn

♀️

Emojin er kopiert og klar til å lime inn!

Hva betyr ♀️

Denne emojiene er et veldig kraftig symbol som gjennomsyrer samfunnet på en rekke forskjellige nivåer, fremfor alt brukes den i sammenhenger der man ønsker å uttrykke likestilling, sympati med feminisme eller rettferdighet generelt.

Info om emoji kvinne tegn

Her kan du lese mer om emojin ♀️. Emojin kvinne tegn tilhører de interne emoji-gruppene Pride og HBTQ, Morsdag, Internasjonal kvinnedag.  Hovedgruppen som emojin kvinne tegn tilhører, er Symboler, en gruppe som den deler sammen med en annen 295 lignende emoji. Mange emojis er også tilgjengelige i forskjellige varianter, for eksempel andre hudfarger, just kvinne tegn det er imidlertid ingen varianter til.

Emoji kvinne tegn på andre språk

Hvis du er nysgjerrig på hva emojin kalles på andre språk, f.eks. De andre nordiske språkene som finsk, svensk og dansk, så du kan se nedenfor.

🇺🇸 Engelsk: Female sign
🇳🇴 Svensk: Kvinnosymbol (Venus)
🇩🇰 Dansk: Kvindelige tegn
🇫🇮 Finsk: Naisten symboli venus

Kopier og bruk emoji ♀️

Hvis du vil kopiere emojin kvinne tegn til for eksempel å bruke den i en epost eller i en prat, må du bare klikke på knappen "Klikk her for å kopiere emojin" under emojin øverst på siden. Emojin vil da ende opp i utklippstavlen, og du kan enkelt lime det på vanlig måte - f.eks. ved å trykke ctrl+v (eller cmd+v på en Mac) hvis du sitter på en vanlig datamaskin. MERK! Denne funksjonen virker ikke på smarttelefoner, og er derfor skjult, der du i stedet kan trykke fingeren mot emojin i noen sekunder til en dialogboks vises, spør om du vil kopiere den, så kan du enkelt markere (hvis den ikke allerede har blitt automatisk ) og deretter kopiere emoin.

Hex og HTML-kode for emojin

Nedenfor finner du også emojins hex-kode og et ferdigkodet eksempel som er klart til bruk direkte i en HTML-fil.

Hex-kode:   2640 FE0F

Bruk i HTML:   ♀️

Andre emojis i gruppen "symboler"