Emoji ✳️ - Asterisk med åtte spisser

✳️

Emojin er kopiert og klar til å lime inn!

Hva betyr ✳️

Betydningen av denne emoji kan finne ut ved å sjekke navnet sitt som utgangspunkt, som er asterisk med åtte spisser. Du kan til og med få ledetråder ved å sjekke ut det engelske originale navnet, som er eight spoked asterisk.

Info om emoji asterisk med åtte spisser

Her kan du lese mer om emojin ✳️. Hovedgruppen som emojin asterisk med åtte spisser tilhører, er Symboler, en gruppe som den deler sammen med en annen 278 lignende emoji. Mange emojis er også tilgjengelige i forskjellige varianter, for eksempel andre hudfarger, just asterisk med åtte spisser det er imidlertid ingen varianter til.

Emoji asterisk med åtte spisser på andre språk

Hvis du er nysgjerrig på hva emojin kalles på andre språk, f.eks. De andre nordiske språkene som finsk, svensk og dansk, så du kan se nedenfor.

🇺🇸 Engelsk: Eight spoked asterisk
🇳🇴 Svensk: Åttauddig asterisk
🇩🇰 Dansk: Asterisk med otte spidser
🇫🇮 Finsk: Kahdeksanpiikkinen tähtimerkki

Kopier og bruk emoji ✳️

Hvis du vil kopiere emojin asterisk med åtte spisser til for eksempel å bruke den i en epost eller i en prat, må du bare klikke på knappen "Klikk her for å kopiere emojin" under emojin øverst på siden. Emojin vil da ende opp i utklippstavlen, og du kan enkelt lime det på vanlig måte - f.eks. ved å trykke ctrl+v (eller cmd+v på en Mac) hvis du sitter på en vanlig datamaskin. MERK! Denne funksjonen virker ikke på smarttelefoner, og er derfor skjult, der du i stedet kan trykke fingeren mot emojin i noen sekunder til en dialogboks vises, spør om du vil kopiere den, så kan du enkelt markere (hvis den ikke allerede har blitt automatisk ) og deretter kopiere emoin.

Hex og HTML-kode for emojin

Nedenfor finner du også emojins hex-kode og et ferdigkodet eksempel som er klart til bruk direkte i en HTML-fil.

Hex-kode:   2733 FE0F

Bruk i HTML:   ✳️

Andre emojis i gruppen "symboler"