Emoji 🤎 - Brunt hjerte

🤎

Emojin er kopiert og klar til å lime inn!

Hva betyr 🤎

Det brune hjertet kan ofte brukes til å uttrykke sin kjærlighet til noe på en litt mer leken måte, eller ganske enkelt brukes til å uttrykke sin kjærlighet til sjokolade.


Info om emoji brunt hjerte

Her kan du lese mer om emojin 🤎. Emojin brunt hjerte tilhører de interne emoji-gruppene Bryllup, Julaften, Midtsommer, Nyttårsaften, Morsdag, Valentinsdag, Internasjonal kvinnedag, Black Lives Matter, Koronavirus.  Hovedgruppen som emojin brunt hjerte tilhører, er Symboler, en gruppe som den deler sammen med en annen 304 lignende emoji. Mange emojis er også tilgjengelige i forskjellige varianter, for eksempel andre hudfarger, just brunt hjerte det er imidlertid ingen varianter til.


Emoji brunt hjerte på andre språk

Hvis du er nysgjerrig på hva emojin kalles på andre språk, f.eks. De andre nordiske språkene som finsk, svensk og dansk, så du kan se nedenfor.

🇺🇸 Engelsk: Brown Heart
🇳🇴 Svensk: Brunt hjärta
🇩🇰 Dansk: Brunt hjerte
🇫🇮 Finsk: Ruskea sydän

Kopier og bruk emoji 🤎

Hvis du vil kopiere emojin brunt hjerte til for eksempel å bruke den i en epost eller i en prat, må du bare klikke på knappen "Klikk her for å kopiere emojin" under emojin øverst på siden. Emojin vil da ende opp i utklippstavlen, og du kan enkelt lime det på vanlig måte - f.eks. ved å trykke ctrl+v (eller cmd+v på en Mac) hvis du sitter på en vanlig datamaskin. MERK! Denne funksjonen virker ikke på smarttelefoner, og er derfor skjult, der du i stedet kan trykke fingeren mot emojin i noen sekunder til en dialogboks vises, spør om du vil kopiere den, så kan du enkelt markere (hvis den ikke allerede har blitt automatisk ) og deretter kopiere emoin.

Hex og HTML-kode for emojin

Nedenfor finner du også emojins hex-kode og et ferdigkodet eksempel som er klart til bruk direkte i en HTML-fil.

Hex-kode:   1F90E

Bruk i HTML:   🤎


Andre emojis i gruppen "symboler"