Emoji 🔴 - Rød sirkel

🔴

Emojin er kopiert og klar til å lime inn!

Hva betyr 🔴

Emojin rød sirkel tilhører gruppen av symboler, og er derfor et symbol på noe. Vanligvis røper navnet på emojiene hva det er et symbol for, men hvis det ikke hjelper, kan du også få ledetråder ved å se på emojins engelske originale navn, som er large red circle.

Info om emoji rød sirkel

Her kan du lese mer om emojin 🔴. Hovedgruppen som emojin rød sirkel tilhører, er Symboler, en gruppe som den deler sammen med en annen 291 lignende emoji. Mange emojis er også tilgjengelige i forskjellige varianter, for eksempel andre hudfarger, just rød sirkel det er imidlertid ingen varianter til.

Emoji rød sirkel på andre språk

Hvis du er nysgjerrig på hva emojin kalles på andre språk, f.eks. De andre nordiske språkene som finsk, svensk og dansk, så du kan se nedenfor.

🇺🇸 Engelsk: Large red circle
🇳🇴 Svensk: Stor röd cirkel
🇩🇰 Dansk: Rød cirkel
🇫🇮 Finsk: Punainen ympyrä

Kopier og bruk emoji 🔴

Hvis du vil kopiere emojin rød sirkel til for eksempel å bruke den i en epost eller i en prat, må du bare klikke på knappen "Klikk her for å kopiere emojin" under emojin øverst på siden. Emojin vil da ende opp i utklippstavlen, og du kan enkelt lime det på vanlig måte - f.eks. ved å trykke ctrl+v (eller cmd+v på en Mac) hvis du sitter på en vanlig datamaskin. MERK! Denne funksjonen virker ikke på smarttelefoner, og er derfor skjult, der du i stedet kan trykke fingeren mot emojin i noen sekunder til en dialogboks vises, spør om du vil kopiere den, så kan du enkelt markere (hvis den ikke allerede har blitt automatisk ) og deretter kopiere emoin.

Hex og HTML-kode for emojin

Nedenfor finner du også emojins hex-kode og et ferdigkodet eksempel som er klart til bruk direkte i en HTML-fil.

Hex-kode:   1F534

Bruk i HTML:   🔴

Andre emojis i gruppen "symboler"