Emoji 〽️ - Merke for nytt parti

〽️

Emojin er kopiert og klar til å lime inn!

Hva betyr 〽️

Emojin merke for nytt parti tilhører gruppen av symboler, og er derfor et symbol på noe. Vanligvis røper navnet på emojiene hva det er et symbol for, men hvis det ikke hjelper, kan du også få ledetråder ved å se på emojins engelske originale navn, som er part alternation mark.

Info om emoji merke for nytt parti

Her kan du lese mer om emojin 〽️. Hovedgruppen som emojin merke for nytt parti tilhører, er Symboler, en gruppe som den deler sammen med en annen 291 lignende emoji. Mange emojis er også tilgjengelige i forskjellige varianter, for eksempel andre hudfarger, just merke for nytt parti det er imidlertid ingen varianter til.

Emoji merke for nytt parti på andre språk

Hvis du er nysgjerrig på hva emojin kalles på andre språk, f.eks. De andre nordiske språkene som finsk, svensk og dansk, så du kan se nedenfor.

🇺🇸 Engelsk: Part alternation mark
🇳🇴 Svensk: Delalterneringstecken
🇩🇰 Dansk: Mærke til ny deling
🇫🇮 Finsk: Osanvaihtomerkki

Kopier og bruk emoji 〽️

Hvis du vil kopiere emojin merke for nytt parti til for eksempel å bruke den i en epost eller i en prat, må du bare klikke på knappen "Klikk her for å kopiere emojin" under emojin øverst på siden. Emojin vil da ende opp i utklippstavlen, og du kan enkelt lime det på vanlig måte - f.eks. ved å trykke ctrl+v (eller cmd+v på en Mac) hvis du sitter på en vanlig datamaskin. MERK! Denne funksjonen virker ikke på smarttelefoner, og er derfor skjult, der du i stedet kan trykke fingeren mot emojin i noen sekunder til en dialogboks vises, spør om du vil kopiere den, så kan du enkelt markere (hvis den ikke allerede har blitt automatisk ) og deretter kopiere emoin.

Hex og HTML-kode for emojin

Nedenfor finner du også emojins hex-kode og et ferdigkodet eksempel som er klart til bruk direkte i en HTML-fil.

Hex-kode:   303D FE0F

Bruk i HTML:   〽️

Andre emojis i gruppen "symboler"