Emoji 7⃣ - Tast med tallet sju

7⃣

Emojin er kopiert og klar til å lime inn!

Hva betyr 7⃣

Betydningen av denne emoji kan finne ut ved å sjekke navnet sitt som utgangspunkt, som er tast med tallet sju. Du kan til og med få ledetråder ved å sjekke ut det engelske originale navnet, som er keycap 7.

Info om emoji tast med tallet sju

Her kan du lese mer om emojin 7⃣. Hovedgruppen som emojin tast med tallet sju tilhører, er Symboler, en gruppe som den deler sammen med en annen 278 lignende emoji. Mange emojis er også tilgjengelige i forskjellige varianter, for eksempel andre hudfarger, just tast med tallet sju det er imidlertid ingen varianter til.

Emoji tast med tallet sju på andre språk

Hvis du er nysgjerrig på hva emojin kalles på andre språk, f.eks. De andre nordiske språkene som finsk, svensk og dansk, så du kan se nedenfor.

🇺🇸 Engelsk: Keycap 7
🇳🇴 Svensk: Tangent 7
🇩🇰 Dansk: 7 på numerisk blok
🇫🇮 Finsk: Näppäin seitsemän

Kopier og bruk emoji 7⃣

Hvis du vil kopiere emojin tast med tallet sju til for eksempel å bruke den i en epost eller i en prat, må du bare klikke på knappen "Klikk her for å kopiere emojin" under emojin øverst på siden. Emojin vil da ende opp i utklippstavlen, og du kan enkelt lime det på vanlig måte - f.eks. ved å trykke ctrl+v (eller cmd+v på en Mac) hvis du sitter på en vanlig datamaskin. MERK! Denne funksjonen virker ikke på smarttelefoner, og er derfor skjult, der du i stedet kan trykke fingeren mot emojin i noen sekunder til en dialogboks vises, spør om du vil kopiere den, så kan du enkelt markere (hvis den ikke allerede har blitt automatisk ) og deretter kopiere emoin.

Hex og HTML-kode for emojin

Nedenfor finner du også emojins hex-kode og et ferdigkodet eksempel som er klart til bruk direkte i en HTML-fil.

Hex-kode:   0037 20E3

Bruk i HTML:   7⃣

Andre emojis i gruppen "symboler"