Emoji ⏪ - Spol tilbake-symbolEmojin er kopiert og klar til å lime inn!

Hva betyr ⏪

Betydningen av denne emoji kan finne ut ved å sjekke navnet sitt som utgangspunkt, som er spol tilbake-symbol. Du kan til og med få ledetråder ved å sjekke ut det engelske originale navnet, som er left-pointing double triangle.

Info om emoji spol tilbake-symbol

Her kan du lese mer om emojin ⏪. Hovedgruppen som emojin spol tilbake-symbol tilhører, er Symboler, en gruppe som den deler sammen med en annen 278 lignende emoji. Mange emojis er også tilgjengelige i forskjellige varianter, for eksempel andre hudfarger, just spol tilbake-symbol det er imidlertid ingen varianter til.

Emoji spol tilbake-symbol på andre språk

Hvis du er nysgjerrig på hva emojin kalles på andre språk, f.eks. De andre nordiske språkene som finsk, svensk og dansk, så du kan se nedenfor.

🇺🇸 Engelsk: Left-pointing double triangle
🇳🇴 Svensk: Spola bakåt-symbol
🇩🇰 Dansk: Mediesymbol for spol tilbage
🇫🇮 Finsk: Kelaa taaksepäin ‑symboli

Kopier og bruk emoji ⏪

Hvis du vil kopiere emojin spol tilbake-symbol til for eksempel å bruke den i en epost eller i en prat, må du bare klikke på knappen "Klikk her for å kopiere emojin" under emojin øverst på siden. Emojin vil da ende opp i utklippstavlen, og du kan enkelt lime det på vanlig måte - f.eks. ved å trykke ctrl+v (eller cmd+v på en Mac) hvis du sitter på en vanlig datamaskin. MERK! Denne funksjonen virker ikke på smarttelefoner, og er derfor skjult, der du i stedet kan trykke fingeren mot emojin i noen sekunder til en dialogboks vises, spør om du vil kopiere den, så kan du enkelt markere (hvis den ikke allerede har blitt automatisk ) og deretter kopiere emoin.

Hex og HTML-kode for emojin

Nedenfor finner du også emojins hex-kode og et ferdigkodet eksempel som er klart til bruk direkte i en HTML-fil.

Hex-kode:   23EA

Bruk i HTML:   ⏪

Andre emojis i gruppen "symboler"