Emoji 🍙 - Risball

🍙

Emojin er kopiert og klar til å lime inn!

Hva betyr 🍙

Riskulen, eller onigiri som den kalles på japansk, er en typisk tallerken som er ekstremt vanlig å spise som en matbit i Japan, det kan nesten sammenlignes med svensk smørbrød. Riskulen består hovedsakelig av ris, men i midten av riskulen har du vanligvis noen form for smaksstoffer som. flaked laks eller en hermetisert plomme. Rundt ris har man tørket tang i japansk nori, som er av samme type som brukes til å lage sushiruller. Det er til og med spesielle triangulære matbokser i Japan, som er tilpasset å kunne ta med en risball til skolen eller jobben.


Info om emoji risball

Her kan du lese mer om emojin 🍙. Hovedgruppen som emojin risball tilhører, er Mat og drikke, en gruppe som den deler sammen med en annen 127 lignende emoji. Mange emojis er også tilgjengelige i forskjellige varianter, for eksempel andre hudfarger, just risball det er imidlertid ingen varianter til.


Emoji risball på andre språk

Hvis du er nysgjerrig på hva emojin kalles på andre språk, f.eks. De andre nordiske språkene som finsk, svensk og dansk, så du kan se nedenfor.

🇺🇸 Engelsk: Rice ball
🇳🇴 Svensk: Risboll
🇩🇰 Dansk: Riskugle
🇫🇮 Finsk: Riisipallo

Kopier og bruk emoji 🍙

Hvis du vil kopiere emojin risball til for eksempel å bruke den i en epost eller i en prat, må du bare klikke på knappen "Klikk her for å kopiere emojin" under emojin øverst på siden. Emojin vil da ende opp i utklippstavlen, og du kan enkelt lime det på vanlig måte - f.eks. ved å trykke ctrl+v (eller cmd+v på en Mac) hvis du sitter på en vanlig datamaskin. MERK! Denne funksjonen virker ikke på smarttelefoner, og er derfor skjult, der du i stedet kan trykke fingeren mot emojin i noen sekunder til en dialogboks vises, spør om du vil kopiere den, så kan du enkelt markere (hvis den ikke allerede har blitt automatisk ) og deretter kopiere emoin.

Hex og HTML-kode for emojin

Nedenfor finner du også emojins hex-kode og et ferdigkodet eksempel som er klart til bruk direkte i en HTML-fil.

Hex-kode:   1F359

Bruk i HTML:   🍙


Andre emojis i gruppen "mat og drikke"