Emoji 🍆 - Aubergine

🍆

Emojin er kopiert og klar til å lime inn!

Hva betyr 🍆

Det kan ha en annen mening enn det du tror! Selv om emojin i stor grad bare symboliserer en aubergine, kan den ha en helt annen mening i andre sammenhenger. Noen ganger når du bruker emojin betyr det også penis! Årsaken til at aubergine emojin ofte må symbolisere penis er trolig fordi den har mer felles med en penis enn for eksempel penis. banan emojin eller gulrot emojin.

Det er også vanlig at eggplantemojine blir parret med andre emojier, som deretter symboliserer forskjellige ting avhengig av hva det er sammen med. For eksempel, hvis det paret med en munn-emoji (🍆😲) dette burde ha betydningen av oralsex, hvis den i stedet er parret med en fersken-emojin (🍆🍑) betyr denne kombinasjonen seks hvis den parret med svette-emojin (🍆💦) så dette burde bety ... du forstår nok. 🤭


Info om emoji aubergine

Her kan du lese mer om emojin 🍆. Hovedgruppen som emojin aubergine tilhører, er Mat og drikke, en gruppe som den deler sammen med en annen 127 lignende emoji. Mange emojis er også tilgjengelige i forskjellige varianter, for eksempel andre hudfarger, just aubergine det er imidlertid ingen varianter til.


Emoji aubergine på andre språk

Hvis du er nysgjerrig på hva emojin kalles på andre språk, f.eks. De andre nordiske språkene som finsk, svensk og dansk, så du kan se nedenfor.

🇺🇸 Engelsk: Aubergine
🇳🇴 Svensk: Aubergine
🇩🇰 Dansk: Aubergine
🇫🇮 Finsk: Munakoiso

Kopier og bruk emoji 🍆

Hvis du vil kopiere emojin aubergine til for eksempel å bruke den i en epost eller i en prat, må du bare klikke på knappen "Klikk her for å kopiere emojin" under emojin øverst på siden. Emojin vil da ende opp i utklippstavlen, og du kan enkelt lime det på vanlig måte - f.eks. ved å trykke ctrl+v (eller cmd+v på en Mac) hvis du sitter på en vanlig datamaskin. MERK! Denne funksjonen virker ikke på smarttelefoner, og er derfor skjult, der du i stedet kan trykke fingeren mot emojin i noen sekunder til en dialogboks vises, spør om du vil kopiere den, så kan du enkelt markere (hvis den ikke allerede har blitt automatisk ) og deretter kopiere emoin.

Hex og HTML-kode for emojin

Nedenfor finner du også emojins hex-kode og et ferdigkodet eksempel som er klart til bruk direkte i en HTML-fil.

Hex-kode:   1F346

Bruk i HTML:   🍆


Andre emojis i gruppen "mat og drikke"