Emoji 🍱 - Bento-boks

🍱

Emojin er kopiert og klar til å lime inn!

Hva betyr 🍱

Denne emoji representerer en tradisjonell japansk lunsjboks kalt bento på japansk, disse består vanligvis av flere forskjellige rom hvor de ulike komponentene som en lunsj består av, kan plasseres.


Info om emoji bento-boks

Her kan du lese mer om emojin 🍱. Hovedgruppen som emojin bento-boks tilhører, er Mat og drikke, en gruppe som den deler sammen med en annen 127 lignende emoji. Mange emojis er også tilgjengelige i forskjellige varianter, for eksempel andre hudfarger, just bento-boks det er imidlertid ingen varianter til.


Emoji bento-boks på andre språk

Hvis du er nysgjerrig på hva emojin kalles på andre språk, f.eks. De andre nordiske språkene som finsk, svensk og dansk, så du kan se nedenfor.

🇺🇸 Engelsk: Bento box
🇳🇴 Svensk: Bentolåda
🇩🇰 Dansk: Bento-madkasse
🇫🇮 Finsk: Bento-laatikko

Kopier og bruk emoji 🍱

Hvis du vil kopiere emojin bento-boks til for eksempel å bruke den i en epost eller i en prat, må du bare klikke på knappen "Klikk her for å kopiere emojin" under emojin øverst på siden. Emojin vil da ende opp i utklippstavlen, og du kan enkelt lime det på vanlig måte - f.eks. ved å trykke ctrl+v (eller cmd+v på en Mac) hvis du sitter på en vanlig datamaskin. MERK! Denne funksjonen virker ikke på smarttelefoner, og er derfor skjult, der du i stedet kan trykke fingeren mot emojin i noen sekunder til en dialogboks vises, spør om du vil kopiere den, så kan du enkelt markere (hvis den ikke allerede har blitt automatisk ) og deretter kopiere emoin.

Hex og HTML-kode for emojin

Nedenfor finner du også emojins hex-kode og et ferdigkodet eksempel som er klart til bruk direkte i en HTML-fil.

Hex-kode:   1F371

Bruk i HTML:   🍱


Andre emojis i gruppen "mat og drikke"