Emoji 🌟 - Skinnende stjerne

🌟

Emojin er kopiert og klar til å lime inn!

Hva betyr 🌟

Betydningen av denne emoji kan finne ut ved å sjekke navnet sitt som utgangspunkt, som er skinnende stjerne. Du kan til og med få ledetråder ved å sjekke ut det engelske originale navnet, som er glowing star.

Info om emoji skinnende stjerne

Her kan du lese mer om emojin 🌟. Emojin skinnende stjerne tilhører de interne emoji-gruppene Julaften, Nyttårsaften, Ramadan, Jom kippúr.  Hovedgruppen som emojin skinnende stjerne tilhører, er Dyr og natur, en gruppe som den deler sammen med en annen 198 lignende emoji. Mange emojis er også tilgjengelige i forskjellige varianter, for eksempel andre hudfarger, just skinnende stjerne det er imidlertid ingen varianter til.

Emoji skinnende stjerne på andre språk

Hvis du er nysgjerrig på hva emojin kalles på andre språk, f.eks. De andre nordiske språkene som finsk, svensk og dansk, så du kan se nedenfor.

🇺🇸 Engelsk: Glowing star
🇳🇴 Svensk: Lysande stjärna
🇩🇰 Dansk: Lysende stjerne
🇫🇮 Finsk: Loistava tähti

Kopier og bruk emoji 🌟

Hvis du vil kopiere emojin skinnende stjerne til for eksempel å bruke den i en epost eller i en prat, må du bare klikke på knappen "Klikk her for å kopiere emojin" under emojin øverst på siden. Emojin vil da ende opp i utklippstavlen, og du kan enkelt lime det på vanlig måte - f.eks. ved å trykke ctrl+v (eller cmd+v på en Mac) hvis du sitter på en vanlig datamaskin. MERK! Denne funksjonen virker ikke på smarttelefoner, og er derfor skjult, der du i stedet kan trykke fingeren mot emojin i noen sekunder til en dialogboks vises, spør om du vil kopiere den, så kan du enkelt markere (hvis den ikke allerede har blitt automatisk ) og deretter kopiere emoin.

Hex og HTML-kode for emojin

Nedenfor finner du også emojins hex-kode og et ferdigkodet eksempel som er klart til bruk direkte i en HTML-fil.

Hex-kode:   1F31F

Bruk i HTML:   🌟

Andre emojis i gruppen "dyr og natur"