Emoji 🦋 - Sommerfugl

🦋

Emojin er kopiert og klar til å lime inn!

Hva betyr 🦋

Betydningen av denne emoji kan finne ut ved å sjekke navnet sitt som utgangspunkt, som er sommerfugl. Du kan til og med få ledetråder ved å sjekke ut det engelske originale navnet, som er butterfly.


Statistikk for emoji 🦋

Som den største emoji-siden i Norge har vi også mulighet til å samle inn store mengder statistikk om populariteten til alle emojiene, og akkurat denne emojien 🦋 ("sommerfugl"), er på plass 45 av alle 1897 emojiene i topplisten for i år. Den mest populære måneden når det gjelder bruk av emojien 🦋 er juni, sist den hadde omtrent 150 visninger på siden vår i løpet av denne måneden. Måneden som er den nest mest populære måneden er juli. Nedenfor er en graf som viser hvor mange prosent av alle årets visninger som faller på de respektive månedene i året for emoji 🦋.


Info om emoji sommerfugl

Her kan du lese mer om emojin 🦋. Emojin sommerfugl tilhører den interne emoji-gruppen Ramadan, Id al-fitr.  Hovedgruppen som emojin sommerfugl tilhører, er Dyr og natur, en gruppe som den deler sammen med en annen 1896 lignende emoji. Mange emojis er også tilgjengelige i forskjellige varianter, for eksempel andre hudfarger, just sommerfugl det er imidlertid ingen varianter til.


Emoji sommerfugl på andre språk

Hvis du er nysgjerrig på hva emojin kalles på andre språk, f.eks. De andre nordiske språkene som finsk, svensk og dansk, så du kan se nedenfor.

🇺🇸 Engelsk: Butterfly
🇳🇴 Svensk: Fjäril
🇩🇰 Dansk: Sommerfugl
🇫🇮 Finsk: Perhonen

Kopier og bruk emoji 🦋

Hvis du vil kopiere emojin sommerfugl til for eksempel å bruke den i en epost eller i en prat, må du bare klikke på knappen "Klikk her for å kopiere emojin" under emojin øverst på siden. Emojin vil da ende opp i utklippstavlen, og du kan enkelt lime det på vanlig måte - f.eks. ved å trykke ctrl+v (eller cmd+v på en Mac) hvis du sitter på en vanlig datamaskin. MERK! Denne funksjonen virker ikke på smarttelefoner, og er derfor skjult, der du i stedet kan trykke fingeren mot emojin i noen sekunder til en dialogboks vises, spør om du vil kopiere den, så kan du enkelt markere (hvis den ikke allerede har blitt automatisk ) og deretter kopiere emoin.

Hex og HTML-kode for emojin

Nedenfor finner du også emojins hex-kode og et ferdigkodet eksempel som er klart til bruk direkte i en HTML-fil.

Hex-kode:   1F98B

Bruk i HTML:   🦋


Andre emojis i gruppen "dyr og natur"